maanantai 13. elokuuta 2012

XOXO

You know you love me.  XOXO, Gossip Girl! Huh huh mikä viikonloppu takana. Repäistiin Millan kanssa yksi yö Gossip Girlia maratonina. Aloitettiin ekasta tuotantokaudesta, koska Milla ei ollut koskaan katsonut sarjaa. Joo joo tiedän, moni ajattelee että miksi Millan tarvitsisi nytkään sitä sarjaa katsoa sillä sehän on pelkkää huuhaata. No juuri siksi! Ihana katsoa kunnon hömppää ja ihastella kauniita ihmisiä, vaatteita ja ihania paikkoja. Minulla itsellä sarjaan liittyy mukavia muistoja. Joonan kanssa aloitettiin seurustelu lähes viisi vuotta sitten ja sarja alkoi pyörimään juuri niihin samoihin aikoihin. Muistaakseni Joona joutui kärvistelemään ja katsomaan kanssani joka ikisen jakson. Ja nykyäänkin kun sarjan uusi tuotantokausi pyörii ruudussa Joona joutuu katsomaan sen kanssani ja kuuntelemaan kuinka kuolaan Chuck Bassin perään!

Viikko sitten näytin Millalle netistä erään sarjan näyttelijän kuvaa ja kävi ilmi, että Milla ei tiennyt koko Gossip Girl sarjasta mitään. Molemmat olemme armottomia New York "faneja", päätin kouluttaa Millaa ja päivämäärä maratonista lyötiin lukkoon sillä istumalla.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö sitten tapitettiin Gossip Girlia ja kävi juuri niinkuin arvelinkin. Milla hurahti sarjaan lähes yhtä pahasti kuin minäkin. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa tälläistä tyttöjen iltaa.  Aivan kuin oltaisi palattu ajassa taaksepäin, takaisin lukioaikoihin.


Hello upper east siders Gossip Girl here,  your one and only source to the scandalous lives of Manhattan's elite

Meidän Manhattan

Jos Lonely Boy rakastuu Blairiin niin minä lopetan sarjan katsomisen!! -Milla
Tähän loppuun täytyy vielä mainita, että takana on todelinen teho viikonloppu! Taidan olla todellinen aikataulujen kuningatar (orja). Viikoloppuni piti sisällään Gossip Girl maratonin lisäksi Hop Lop reissun, futismatsin (voitettiin 3-0), viinimarjan poimintaa, mummin luona kyläilyä, kirppis reissun äidin kanssa, oman kirppis pöydän siivoilua ja kuvausillan joonan kanssa. Paljon kerkeää kun vain aikatauluttaa. Ensi viikonloppuna yritän ottaa rennommin.

Kuvia viikonlopusta tulee tällä viikolla.

-Marika

2 kommenttia:

<3