tiistai 14. elokuuta 2012

Imagination, hair is my creation!

Kasvatan hiuksiani, olen yrittänyt kasvattaa niitä jo maaliskuusta lähtien. Lähtotilanteeni mitan suhteen oli hyvin pitkälle konemittaa, lukuunottamatta päälliosaa. Täysin lyhyen hiuksen mitan kanssa en kokenut huonoja tukkapäiviä juuri koskaan. Nyt kun olen saanut kasvatettua jonkin sortin polkkavariaation itselleni näitä huonoja päiviä on löytynyt muutamia. Olen joutunut opettelemaan hyvin erilaisia viimeistelytapoja sekä treenaamaan pyöröharjan kanssa föönausta omaan tukkaan (asiakkaalle kunnon föönaus ei ole ongelma, mutta oman tukan kanssa tämä harjoittelu vaati kärsivällisyyttä ja käsien puutumista).  Rakastan sähäköitä hiuksia ja välillä tuntuu, että tämän hetken polkkani on todella vaisu (vaikka edelleenkin puolet päästäni on ajettu koneella, ei vain niin näkyvästi kuin ennen). Siispä joudun välillä käymään äärirajoilla viimeistelyjen suhteen jotta osaan taas nauttia minulle hurjan pitkästä polkastani. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin loppujen lopuksi se, että vaikka kaipaan oikeasti lyhyttä tukkaa niin rakastan silti polkkaani! Mittaa on juuri sen verran, että voin nauttia erilaisista viimeistelyistä ja kuitenkin saan jo mukavasti letitettyä ja huijattua huivien kanssa jopa kampauksia.

Kuvissa tämän hetken lempi viimeistelyni.  Tämä wet look on nopea kuin mikä toteuttaa.  Tukka märäksi, Tigin Catwalk Wet Look Gel tukkaan ja viimeistely kamman kanssa.















Takki London Clothing, toppi H&M, housut H&M, sukat Lindex, kengät Bianco ja koru Joonan sukuperintöä
I LOVE MY HAIR!  Aina on hyvä tukkapäivä. Mielikuvitusta, mielikuvitusta.

-Marika

4 kommenttia:

  1. im impress with your work with your blog. you must be a model. you are unique i think...
    im really happy for your comment
    maybe you like other looks like this:
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2012/07/sport-outfit.html

    forever...fran

    VastaaPoista
  2. Thanks! I try my best :) I'm a hairdresser so I love different hairstyles and photography is a hobby that me and my man share.

    VastaaPoista
  3. Nää kuvat on niinku editorialeja niiinku jostaki lehdestä! aivan yli ihania!:)

    VastaaPoista

<3