sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kirppari

Meillä oli viime viikolla pöytä vuokrattuna kirpparilla.fi kirpparilta. Tarkoituksenani oli vihdoin ja viimein päästä eroon jätesäkeistä, joita olin vaatehuoneeseeni varastoinut. Jostakin kumman syystä ne olivat jääneet lojumaan. Olin pakannut ja lajitellut kirpparikamaa pusseihin jo ennen kuin muutettiin meidän vanhasta kodista uuten kotiin (uuteen kotiin muutimme siis jo viime syyskuussa). Jotenkin en vain ollut saanut aikaiseksi vuokrata pöytää. No nyt asia on kuitenkin hoidettu ja yllätyin kuinka rahakasta hommaa kirpparimyynti on. Itsellä oli tosiaan tarkoitus vain hankkiutua eroon vanhoista vaatteista ja hinnat pidin euron molemmin puolin, ei mitään kiskontahintoja. Tavoitteeseen päästiin! Kotiin ei tullut kuin pieni puolikas kangaskassillinen vaatteita takaisin. Ihanaa kun vaatehuoneessa on taas tilaa tämän hetken käyttövaatteille!

Olen iät ajat ollut armoton kirpparishoppaajaa! Nautin kirpparilla mönkimisestä ja välillä tuntuu, että omaan jonkin sortin haukan katseen kenkien ja laukkujen suhteen. En ole varmaankaan kahteen vuoteen ostanut yhtäkään laukkua muualta kuin kirpparilta. Täytyy myöntää, että viime viikolla Joonan kanssa  omaa pöytää järjestäessä matkaan lähti tavaraa muiden pöydistä vaikka tarkoitus oli vain ja ainoastaan järjestää se oma pöytä.

Tässä uusimpia kirppisaarteitani muutamalta viime viikolta.

Minulla on ollut jo usean vuoden ajan himo Palmrothin kenkiin, ne on super ihania jalassa!


Uusin pappaneuleeni <3

Hauskinta näissä popoissa on se, että kengät ovat "eriparia" kankaan värityksen takia

Saattaa olla, että sunnuntai aamun valjettua suuntaan kirpparille!

-Marika

P.s. Tämän näköisenä kulutan aikaani puoli yhdeltä yöllä, kaiketi sitä olisi parempaakin tekemistä (kuten nukkuminen) :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3