sunnuntai 19. elokuuta 2012

Nypläystä näpläystä

Kävelin muutama päivä sitten Sinelli "askartelu" kaupan ohi ja minun oli pakko palata takaisin ja pyörähtää sisällä. Mikään ei ole ihananpaa kuin näprätä kaikkea pientä ja kiiltävää ja kehitellä mielessä hurjia suunnitelmia mitä kaikkea hienoa niistä voisi tehdä. Fakta on että ennen minun tulikin tehtyä paljon kaikenlaisia käsitöitä. Nykyään pistän kiireen piikkiin sen, että en sukkapuikkoja ole kaapista kaivanut  hetkeen. Oikeasti kyseessä taitaa olla saamattomuuteni.

Sinellistä lähti tällä kertaa mukaani kaikkea mukavaa, höyhenistä lähtien. Kehittelin taas suunnitelmia jo joululahjoihin! Tänä vuonna lupaan totetuttaa muutaman käsintehdyn joululahjan. Itseasiassa aloitin heti väkertämisen kun kaupasta kotiin pääsin. En kuitenkaan vielä joululahjoja aloittanut, hui sentään. Nypläsin ystävälleni roikkuvat korvakorut, jotka annoin hänelle jo samana iltana yhteisellä shoppausretkellä, ei tarvinnut juosta korukaupoissa niinkun oli tarkoitus vaan keskityimme enemmän tuohon ihanaan syysvaatepuoleen.





En voinut jättää ihania lintuhäkkejä yksinäisenä Sinelliin, sillä olivat viimeiset laatuaan ja sulkia oli mukava nyplätä. Korvikset olivat valmiit 20 minuutissa ja siitäkin suurin osa ajasta meni liiman kuivumiseen. Oli melkoista näpertämistä, että sai sulat näitisti puristimeen. Ostin korvakorun osia itsellenikin. Ehkäpä saisin aikaiseksi tehtyä itselleni jonkin ihanuuden tuohon toiseen korvaan, jota ei ole levitetty.

-Marika

2 kommenttia:

<3