maanantai 6. elokuuta 2012

Lauantai illan huuma

Pitkästä pitkästä aikaa vietin etukäteen sovittua laatuaikaa ystävän kanssa! Tuntuu että päivät, viikot ja kuukaudet kuluvat kuin siivillä ja jos jotain haluaa tehdä on asiasta sovittava kolme kuukautta etukäteen, jotta se sopii kaikkien aikatauluun. Kuinka kiire ihmisellä voi olla? Ainakin itsestä tuntuu, että aina on kiire tai kokopäivä on aikataulutettu. No joka tapauksessa oli pitkästä aikaa ihana nähdä hyvää ystävää, syödä hyvin ja pitää hauskaa.

Ilta kului nopeasti kun oli paljon tekemistä. Katsottiin tennistä. Valmistettiin Millan isän reseptillä bruscetoja (ohje kuvatekstissä) ja väsättiin hellepäivän drinksuja. Tähän kun lisää kuulumisten vaihdot pitkän kaavan mukaan niin illasta ei puuttunut mitään. Illan hämärässä bonuksena vielä pyörähdys ralliyön tohinassa. Melko hiljaiset tohinat olivat kyllä aiempiin vuosiin verrattuna. Liekö johtunut osittain siitä, että rallit jakaantuivat toista kertaa myös Lahden suunnalle.




Millan isän bruscetat: 1 vehnäpatonki, kotijuustoa, 4 tomaattia, reilu nippu basilikaa, 1 valkosipulin kynsi, oliiviöljyä sekä mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Paisto uunissa 200 asteessa 7 minuuttia.

delicious











Kiitos Milla seurasta <3

-Marika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3