torstai 30. elokuuta 2012

Testissä

Sain töistä testiin muutaman hiustuotteen minulle ennestään tuntemattomasta tuotesarjasta. Nyt on sitten viikon ajan testattu päivittäin RICH- tuotesarjaa. Olen kiiltotuotteiden suurkuluttaja. Tukkani on niin vahvasti vaalennettu, että ilman kiiltotuotteita päässäni olisi todennäköisesti kasa heinää. Ilman hyviä pesutuotteita ei varmaan päästäni löytyisi edes sitä heinääkään. No joka tapauksessa viikoksi pistin hyllylle vanhan hyväksi havaitun Redkenin all softin kiiltomultisuperhyper - seerumin ja RICH vuorostaan testiin. RICHin silk oil serum ei vetänyt vertoja Redkenille, tuntui kuin ei olisi mitään öljypohjaista tuotetta tukkaan laittanutkaan. Rakastuin kuitenkin RICHin protect&shine suihkeeseen.  Ihanan kevyt kiiltosuihke, jossa on lämpösuoja raudan alle! Tuoksukin oli ihanan persoonallinen, raikkaan hedelmäinen, ei kuitenkaan karkkimainen kuten TIGIllä. Tuote toimi kuin unelma föönauksen sekä raudan alla. Ainut miinus oli, että vaikka suihke oli hyvin painoton ja hienojakoinen, niin suihke tuli silti niin kovalla voimalla ulos pullosta että tukka hulmusi! Siispä tuotetta pitää käyttää pirun kaukaa.

Tässä vielä tarkempaa kuvausta tuotteesta (ei tuotteista, koska virallisilta sivuilta puuttui kokonaan kuvaus tästä toisesta tuotteesta.)
 pure luxury silk oil serum


Ihanat tuoksut ja nätit kuosit.

Mainitsin siis Redken sarjan. Tämän hetken Redken suosikkini ovat pehmittävät ja hoitavat pesutuotteet ja kiiltotipat.  Rakastan tätä sarjaa, blondatun tukan pelastus! Redken all soft - sarjan kiiltotipat ovat ihanan monikäyttöiset. Ne eivät ole pelkästään kiiltotipat vaan niitä voi käyttää jopa saunassa tehostamaan hoitotulosta. Laitan nämä aina kosteaan tukkaan hiuksiin jätettävän hoitoaineen korvaajana, sekä käytän myös ennen föönausta muiden muotoilutuotteiden kanssa.

Lisätietoa Redkenistä TÄÄLTÄ

Rakastan all soft ja extreme sarjaa. Ihana klassiset tuoksut. Täyttä luksusta!

Nyt kun pääsin vauhtiin niin täytyy mainita vielä toinen tämän hetkinen lempituotesarjani: FUDGE! Tämä tuotesarja on ollut meillä töissä jo pitkään, mutta jotenkin olen onnistunut käyttäämään tästä sarjasta vain ja ainoastaan maailman parasta mattavahaa. Tänä kesänä tapahtui muutos. Aloitin mission ja käytin kaikkia mahdollisia tuotteita Fudgelta ja rakastuin. Tämä Australialainen tuotesarja on ihanan nuorekas ja näyttävä. Superhyvä aurinkosuoja löytyy kaikista tuotteista, onhan sarja Australiasta. Ihanat tuoksut, hedelmäiset sekä vaniljaiset.  Hyvää vaihtelua niille jotka ovat kyllästyneet TIGIN karkkimaisiin tuoksuihin mutta haluaisivat silti jotain makeaa. Fudge on super selkeä sarja ja jokaiselle löytyy sopivat pesu-, muotoilu- ja viimeistelytuotteet. I love it! Voisin tuoksutella näitä tuotteita kokopäivän!

Lisää infoa Fudgesta TÄÄLTÄ

fudgen Clean Blonde - violetti shampoo on kova vastus omalle aiemmalle suosikki violetti shampoolle (joico). Pigmenttiä riittää ja on silti hoitava. Omat kokemukseni violettishampoiden osalta on, että harvoin ovat hoitavia.

Hiustuotenarkomaani,

Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3