tiistai 28. elokuuta 2012

My Little Pony

Ostin vihdoin itselleni Kevin Murphyn Color Bugin. Töissä olen sitä käyttänyt jo pitkään ja se on super kiva räväkän lookin luomiseen. Etenkin tälläiselle soutaa huopaa tyypille joka haluaa muutosta mutta ei kuitenkaan uskalla tehdä omalle hiusvärille mitään uutta ja pysyvää. Näinköhän olen ikuisesti superblondi. No joka tapauksessa eilen mietin pitkään jä pyörittelin oranssia ja pinkkiä color bugia vuoron perään kädessäni ja päädyin loppujen lopuksi pinkkiin. Toimii varmasti. Parasta tässä color bugissa on oikeasti se, että se lähtee pesussa kunnolla pois! Ei tarvitse pelätä jämähtääkö väri liian tiukasti hiuksiin ja tietää myös sen, että väri osion paikkaa voi vaihdella mielensä mukaan, vaikka joka päivä. Viime kevättalvella minulla oli pinkki my little pony otsis ja tykkäsin siitä kovasti, mutta se oli tehty värillä jolloin se haalistui yhdessä pesussa olemattomiin ja sen jälkeen ei lähtenyt tukasta kulumallaakaan pois. Se oli sitten sellainen kummitteleva haamu pitkään. Tykkäsin silloin pinkistä otsiksesta, mutta en halunnut olla sitä koko aikaa värjäämässä ja välillä tuntui, että pinkki otsis ei ole sovelias joka paikkaan. Color bugin voi laittaa silloin kun hyvältä tuntuu ja pestä pois. Ah, I love it!

Color bug ei ole ainut uusi rakkauteni. Ostin uuden ihanan syyspaidan! Pitkään olin etsinyt jotain kivaa pitkähihaista hieman paksumpaa paitaa, jonka saa tarvittaessa auki, ettei tarvitse aina kiskoa pään yli päälle. No pitkän etsinnän tuloksena rakkaani nökötti Vilan vaaterekissä ja huusi minua ostamaan itsensä! Minä ostin vaikka kuvittelin jo luopuneeni farkkupaidoista. Ah, en vain voinut jättää tätä paitaa ihanine pitsi yksityiskohtineen Vilan rekkiin. Taidan nukkua ensi yön paita kainalossani.

Takki Kirpputorilta, paita Vila, farkut DR.DENIM ja kengät Bianco
Liitua tukkaan!!
My Little pony in a lovely denim shirt <3
 Tänä iltana saatiin vihdoin iso joukkueen talkooprojekti loppuun! Tyhjennettiin todella isoa ullakkoa roskalavoille. Sieltä taisi tulla kahden eri päivän aikana 7 tai 8 lavallista tavaraa. Huh mitä kaikkea ihmiset jättää ullakoille. Nyt tuntee jaloissa kantaneensa tavaraa sekä porrasjuoksun. Ehkä tämä porrasjumppa oli esimakua syksyllä edessä häämöttäville legendaarisille harjun portaiden juoksuille. Sitä odotellessa (vitsi vitsi).

- My little pony M.



4 kommenttia:

  1. moikka! voisitko kertoo mistä jyväskylästä sais ostettua noita color bugeja? oon koittanut kovasti tiirailla mutta vielä en ole sellaisiin törmännyt,, haaveena olisi vähän piristää blondia tukkaa pinkillä värillä ja oon jo kauan miettiny et toi color bug vois olla mun juttu :) ps. ihana toi paitakin!
    - terkuin googlesta eksynyt random lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti monet kampaamot jyväskylässä myyvät, ainakin vanhassa duunipaikassani studio AK:lla oli ennen myynnissä. Mutta takuuvarma paikka mistä löydät on idhair. Idhair-hiustukku on kolmikulmassa siinä eurokankaan lähellä. Vaikka ovatkin tukkuliike niin myyvät kyllä myös ihan kuluttajille myymälä puolelta :) Kiva että eksyit blogiini, toivottavasti eksyt toistekin :)

      -Marika

      Poista
    2. Okei, ei oo koskaan äkkiseltään silmään osunut, mutta täytyypä siis lähteä kyselemään :) kiitti hirmusti vastauksesta! ja joo jumituin kyllä lueskelemaan sun blogia enemmänkin, ihan törkeen hienoja kuviakin ja kaikkee! ;)

      Poista
    3. Etköhän kuule löydä noilla ohjeilla ;) kiva kuulla että tykkäät! :)

      Poista

<3