perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ystäviä ja Shakespearea

Riikan matkasta on toivuttu hyvin ja eilinen sekä tämä päivä pyhitettiin ystäville ja kulttuurille!

Eilen vietettiin pariskuntapäivää vanhojen ystävien kanssa. Käytiin testaamassa uudistettu Peurunka ja ilta kului rattoisasti Jalon menun antimia nauttiessa. Alunperin suunnitelmissa oli lähteä pyörähtämään Serenassa, mutta kelin ja kyytiongelmien siivittämänä suunnitelmat muuttuivat Peurunkaan ja hyvään ruokaan. Täytyy kyllä sanoa, että positiivinen kokemus tuo uudistettu Peurunka. Testasin myös ensimmäistä kertaa infrapunasaunaa, oli mahtavaa! Uusi pohjoismaiden pisin liukumäki jaksoi viihdyttää muitakin kuin lapsia. On hyvä olla sopivasti (liikaa) lapsenmielinen! Illan kruunasi hyvä ruoka ja hauskanpito.  Plussaa täytyy antaa Jalon sangrialle, kasvisruualle ja positiiviselle henkilökunnalle. Ennen kaikkea kiitos Anna ja Asko seurasta <3

Tänään oli ihana viettää kiiretöntä päivää! Nopeasti järkätyt lettukestit Veren kanssa, pitkät kuulumistenvaihdot ja vanhojen muistelut oli kyllä tarpeen muistuttamaan kuinka nopeasti aika rientää. Täytyisi muistaa elää useammin vain hetkessä, ottaa se kännykkä käteen ja soittaa kaverille tai kävellä toisen kotiovelle ja rimputtaa kelloa, ei siinä mitään menetä! Usein tälläiset jutut meinaa aikataulufriikilltä unohtua ja huomaa suunnittelevansa kahvihetkeä kolmen viikon päähän kun "ei ole aikaa".  Kiitos Vere!



Illalla päätettiin vielä Joonan kanssa lähteä 15 minuutin varoitusajalla katsomaan Tanssiteatteri Krampin Romeo & Julia musikaalia Ainolan rantaan. Onneksi lähdettiin! Oli paras kulttuuripläjäys pitkiin aikoihin! Nuoria ja energisiä tanssijoita lava täynnä. Upeita laulusuorituksia ja tietenkin myös  sitä tanssia. Odotin enemmän "harrastelijamaista" touhua, mutta tämä porukka hoiti homman mallikkaasti. Laulut oli niin hyviä että niihin todella keskittyi ja haukkoi henkeä. Lava oli mukavan monipuolinen joten tanssi oli läsnä kokoajan. Puoliajan alkaessa oli pakko vilkaista kelloa ja miettiä joko ollaan puolessa välissä kokoillan musikaalia. Tämä Krampin versio oli mukavan erilainen versio tästä klassikosta, nuorekas ja moderni. Oli mukava huomata, että esiintyjissä oli useampikin tuttu naama eikä vain yksi jonka tiesi siellä tanssivan. Jos nyt jotain parannettavaa pitää keksiä niin lavameikkiin voisi kiinnittää enemmän huomiota niin olisi helpompi seurata tapahtumia. Toki tässä tapauksessa näyttämö ja katsomo olivat aika pieniä joten kasvot vielä pystyi kuitenkin erottamaan ja tanssihan kertoo itsessään paljon.

Joka tapauksessa ihana fiilis jäi! Puhuttiin Joonan kanssa musikaalista suu vaahdossa vielä koko pyörämatka kotiin! Romeo & Julia pyörii vielä viikon, käykää ihmeessä katsomassa!


Lopetan tänään Veren sanoihin "Aina on hyvä päivä syödä lettuja"!

-Marika



P.s. now playing










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3