sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Sunnuntai suhaus

Viikon ainoa kunnon vapaa päivä oli tänään. Taas tuntuu että koko päivä mentiin Joonan kanssa tukka putkella! Sellaisia me kaiketi ollaan aina oltu, paikallaan ei osata olla hetkeäkään. Fillaritkin ovat saaneet tänään taas kyytiä kun kilometrejä kertyi hurjasti. Ainakin Bilteman fillarit ovat olleet hintansa arvoiset, enemmänkin. Hyvin ovat käytössä kestäneet.

Aamu oli kaunis yön rankka sateen jäljiltä ja heti aamiaisen jälkeen singahdettiin rannalle. Muutaman sivun kerkesin siinä Harrisia lukea kun äiti jo soitti ja pyysi veneilemään. Ei muutakun fillari alle ja pienen lenkin kautta veneelle. Vitsi mikä keli oli! Aivan ihana sää olla järvellä!

Loppu päivä kulutettiin maistellen äidin hyviä pöperöitä ja metsässä ulkoillen. Fillarilla vielä illaksi kotiin  kymmenisen kilometriä, ihailtiin samalla joutsen perhettä, upeita otuksia ovat.

 Laitoin loppuun muutaman kuvan tämän päivän kuvien lisäksi myös eilis illalta. Yksi meistä muisteli vanhoja ja teki rillit sormista, mitä yksi edellä sitä muut perässä. Oli mukavaa olla terassilla ensimmäistä kertaa tänä vuonna.


Rannalla tuuli. Joonan tyyli oli hyvä, mutta eihän tähän kaksi mahdu.

Painot reunoille niin homma toimii!




Porukassa on aina hauskempaa!
Kyllä, riemuidiootit vauhdissa.

Hyvää yötä.

-Marika

2 kommenttia:

<3