perjantai 13. heinäkuuta 2012

Korkokenkien ja mekkojen kaupunki

Upea kaupunkiloma takana! Joonan kanssa kävimme nauttimassa Riikan lämmöstä neljän päivän kaupunkilomalla. Syötiin hyvin ja nautittiin rennosta olosta sekä upeista puistoista. Kävelimme puistosta toiseen ja pysähdyttiin ihaniin pikkukahviloihin, oltiin vain ja rentouduttiin. Nautittiin Riikan monipuolisesta ostostarjonnasta. Pankkitilini ammottaisi varmasti tyhjyyttään jos Joona ei olisi ollut hillitsemässä ostosvimmaani. Kauppoja oli kaikenlaisia ja kenkäkauppoja aivan liikaa! Shoe lover's heaven!

Riikassa naiset olivat hurjan kauniita ja osasivat pukeutua upean naisellisesti. Hiuksissa oli mittaa ja paksuutta, josta me suomalaiset voidaan vain unelmoida. Meinasin oikein hurahtaa pitkiin mekkoihin ja korkokenkiin, joita olivat kaupat pullollaan. Joona palautti minut taas maanpinnalle kun hipelöin maksihameita kaikissa shokkiväreissä joka ikisessä kaupassa, en keksisi niille kaikille kuitenkaan käyttöä. Tänä vuonna kun on jo omaan vaatekaappiin mekkoja kertynyt ehkä liiaksikin.

Täytyy erikseen vielä mainita Riikan kirpparit! En ole missään nähnyt niin siistejä ja hyvin järjestettyjä kirpputoreja. Ulospäin kirppikset eivät näyttäneet lainkaan kirppiksiltä. Näyteikkunat oli laitettu todella nätisti ja houkuttelevasti. Tavarat oli järjestetty värin tai materiaalin mukaan. Kirpparishoppaajan unelmapaikka! Matkaani tarttui kaikenlaisia aarteita kuten ihana kasari farkkutakki. Hintaa takilla oli vaivaiset 1,5€.

Lämmintä neljän päivän aikana riitti 22- 28 asteeseen.  Oli karua palata kotisuomeen sateen keskelle Riikan auringon jälkeen. Lentomatka oli vain 45 minuuttia ja kuinka hurja ero voi silti olla muodissa, säässä ja ruuissa. Olemme Joonan kanssa matkailijoina tyyppejä, jotka nauttivat kävelystä ja paikallisilla kulkuneuvoilla liikkumisesta ja siihen Riika pienen kokonsa puolesta sopi hyvin, välimatkat olivat hurjan lyhyitä ja liikkuminen kivutonta ja selkeää. Suosittelen kyllä Latviaa lämpimästi, oli mukava matkailukokemus lähellä koti Suomea. Riikan lisäksi teimme päivän reissun Jurmalan 32 kilometrin mittaisille hiekkarannoille ja täytyy kyllä sanoa, että noin hyvällä säällä ei hävinnyt Jurmalan rannat lainkaan eteläisimmille rantalomakohteille!



jokaiselle penkille olisi voinut jäädä ja olla vain



 
 
Jurmala, 32 km hiekkarantaa ja rakastan Carlingsin biksujani!





parhaimpia makeita kirsikoita ikinä!









Etsittiin Annan ja Askon rakkauden lukkoa 15 min ja Suomeen tultuamme kuultiin sen olevan Ranskassa! Pariskunta kävi kyllä hetki sitten Riikassa mutta lukko oli eri reissulla jätetty Pariisiin.



Chilikahvin kanssa pala kakkua




Viimeiset suupalat ennen kotiin paluuta





 Aina on hyvä päivä nauttia

- Onnellinen matkaaja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3