lauantai 28. heinäkuuta 2012

GW

Olen kolmena peräkkäisenä vuonna ottanut osaa Goldwellin värjäyskilpailuun. Kahtena edellisenä vuonna olen sijoittunut Clobal New Talent Colorist sarjan Suomen ja Viron alkusarjassa kakkoseksi. Tänä vuonna tavoittelin vihdoin sitä ensimmäistä sijaa, mutta kauniiksi haaveksi se jäi.

Sain juhannuksen tienoilla tiedon, että työni pääsi Saksaan arvioitavaksi viiden parhaan joukossa, joten jännityksellä odottelin tietoa lopullisesta sijoituksesta. No eilen sain tiedon, että lopullinen sijoitus oli neljäs. Ei huono sekään ja toisaalta jos kolmannen kerran olisin sijoittunut kakkoseksi niin olisin heittänyt hanskat tiskiin. Tällä kertaa neljäs sija tarkoittaa sitä, että olin oikeasti heikompi kolmeen ensimmäiseen työhön verrattuna. Kakkos sijalla kun on aina hävinnyt vain sen karvan verran, ja sehän se vasta harmittaa kun tietää, että pienestä olisi ollut voitto kiinni. Tällä hetkellä fiilikset neljännestä sijasta ovat hyvät ja mieli suunnittelee jo tulevia kilpailutöitä.


Kuva Jani Myllyaho (kiitos suuri Janille). Kiitos Veera, olet loistava malli.


Nyt ei ole ne tunnetut leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä fiilikset vaan leuka ylös ja kohti uusia haasteita tunnelmat!

-Marika

P.s. Rakastan tuota sinistä huulifoliota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3