sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ihana sunnuntai!

Ihana herätä upeaan aamuun! Aurinko paistaa ja ulkona ei ole pilven pilveä. Aamu ei ollut tarpeeksi lämmin pyjama-aamiaiseen  ulkosalla, mutta ihanan aamiaisen voi nauttia myös sisällä.



Rakastan hedelmiä ja niillä saa aamun upeasti pyörähtämään käyntiin. Normaalisti aamiaiseeni kuuluu myös puuro mutta tänään puuro sai jäädä pois ja popsimme Joonan kanssa ison lautasen hedelmiä ja tuoretta vastapaistettua patonkia. Leipä kuuluu minulla niihin asioihin, jota ilman en voisi elää.  Vaikka nykyään kaikki tuntuvat suosivan karppausta niin itse en suostu leivästä luopumaan ja karppaajille tarkoitetut leivät eivät hivele makuhermojani. Syön leipää joka aterialla ja tuntuu, että jotain puuttuu jos sitä ei ole.



























Sunnuntai päivät ovat mahtavia! Minulla ei ole normaalisti aikaa vain olla, koska työ ja futis vievät suuren osan ajastani, mutta sunnuntaisin kerkeän tehdä jotain aivan muuta. Tänään tiedossa on laatuaikaa muun muassa siskon ja kummitytön kanssa. Iltapäivällä suuntaamme auton keulan Viitasaarta kohti ja teemme yllätysvisiitti kummitytön luokse. Puolentoista tunnin matkan aikana on aikaa vaihtaa kuulumiset siskon kanssa ja nauttia maisemista. 

Täytyy mainita vielä tähän loppuun eilisestä futis pelistä. Vihdoin usean tasapelin jälkeen saimme ansaitun voittomme! Kyllä oli eilisen pelin jälkeen kaikilla pelaajilla hymy herkässä!

Nautitaan ihanista kesäsunnuntaista!

 -Marika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3