torstai 19. heinäkuuta 2012

Mökkielämää

Olin mökkeilemässä isän mökillä pari päivää. Rauhoittuminen mökillä tuli tarpeeseen. Oli ihanaa vain olla miettimättä pitäisikö kotona siivota tai tehdä jotain muuta tärkeää. Mökillä riitti kun kuunteli, mitä isä sanoi ja hakkasi nauloja uuteen tulevaan aittaan tai maalasi aitan seiniä. Rentouttavaa hommaa. Muutama itikka teki hommasta välillä hieman vaarallista. Minä, itikat ja vasara ei ole turvallisin yhdistelmä mitä voi olla! Eikä työkalut yleensäkään ole parhaita ystäviäni, mutta kun kuuntelee niin hommat onnistuu!

Aika mökillä kului todella nopeasti, grillailtiin, rakennettiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Mikä olisi tätä mukavampaa kesäloma tekemistä. Muutaman kerran saatiin hieman sydämen tykytyksiä kun herra kyy päätti vierailla mökkipolullemme auringon paisteeseen. 

Oli mukava huomata kuinka ei tarvitse mennä tunnin ajomatkaa kauemmaksi Jyväskylästä kun voi olla jo täysin erilaisessa rentouttavassa paikassa, jossa ei huolet ja kaupungin hälinä paina päälle! Ehkä aloitan mökkeilyn ahkerammin ja teen isän mökistä uuden salaisen turvapaikkani ( Pitää varmaan kysyä isältä mitä mieltä hän on tästä asiasta,  heh) . 









Lakisääteinen tauko...
...Oli ilmeisesti liian pitkä.




Vasara ja nauloja, koko rahalla. Ja hei, olen paukuttanut nuo kaikki alalaudat!


PETO



Mökkihuumoria parhaimmillaan!

Pitäisi muistaa useammin pysähtyä hengähtämään näin.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3