sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Luomustudiota ja ystäviä

Ihana viikonloppu takana! Käväistiin Joonan kanssa Helsingissä pari päivää. Minä lähinnä moikkaamassa kavereita ja Joona soittelemassa rumpuja. Toki eipä olisi itse tullut lähdettyä ellei Joonalla olisi keikkaa ollut.

Perjantai päivä meni avainten etsinnässä ja keikan merkeissä. Ja tietenkin keikan jälkeen jatkettiin Helsingin yöhön, kivaa vaihtelua Jyväskylään verrattuna. Lauantai päivä vietettiin Emilian kanssa kirpparin, hyvän ruuan ja auringon merkeissä. Oli ihana töyhöttää menemään ja penkoa kirpparipöytiä.  Mukaan lähti aivan upeita löytöjä laukuista kenkiin. Kiitos Emilia seurasta ja yöpaikasta <3

Muutamalla sanasella täytyy kyllä puhua perjantaista lisää. Luomustudio ilta Cafe Mascotissa oli loistava. Oli ihana nähdä paljon tuttuja ja nauttia hyvästä akustisesta musiikista. Taisin saada jopa uuden bändin lempi bändi-listani jatkoksi ( kuten joka ikinen viikko! ;) ). Kuuntelin suu auki illan kolmatta  bändiä Face of Godia, jonka laulaja kuulosti super hyvältä livenä, jopa paremmalta kuin levyltä. Toki edelleenkin nautin Home Juniorin keikoista, kuten aina (Joonan bändi). Pettymystä ei tuottanut myöskään Father Simon (tästä bändistä löytyy osa luomustudion isistä). Oli mukavaa olla pitkästä aikaa täysin akustisella keikalla, jossa pystyy kommunikoimaan ilman huutamista ja kuuntelemaan musiikkia ilman niitä rasittavia korvatulppia. Ja kuten eräs henkilö keikalla totesi on mukava huomata positiivisesti, että tämä musiikkihan kuulosta hyvältä ottaen huomioon että se on vain akustista. Tälläisiä Luomustudio iltoja lisää kiitos!

Luomustudiosta lisää täältä

Tässä edellä mainittujen bändien luomustudio materiaalia Face of God, Home Junior ja Father Simon.

Tähän loppuun vielä muutama kuva viikonlopusta.

ruokailua ennen keikkoja

HJ @ Cafe Mascot (kuuntelijat ilmeisesti tykkäävät ;D )



Eivät ole ulkonäöllisesti kesän parhaimmistoa, mutta maistuivat hyviltä!

Hyvä sää vaihtui sateiseksi ja tuuliseksi

Huonompi sää oli ilmeisesti toisten onni. Tälläiseen harrastukseen kaiketi tarvitaan tuulta ja paljon.
Kengät jalkaan ja syömään ennenkuin uusi sadekuuro yllättää.






 Tänään on minun viimeinen kesälomapäiväni. Huomenna takaisin töihin hyvin mielin ja lomasta nauttineena. Toki en pahakseni pistäisi vaikka vielä viikon olisi loma jatkunutkin.

-Marika





4 kommenttia:

<3