perjantai 6. heinäkuuta 2012

Mc Koppa Koppakuoriainen

Näin alkuun pahoittelen, että jo toisessa postauksessa peräkkäin on pelkästään kännykällä otettuja kuvia, aina ei vain pysty kantamaan kameraa mukana.

AAH! Vihdoin se kauan odotettu kesäloma alkoi! Tänään oli aivan mahtava päivä. Työpäivä oli hyvin kevyt, vain neljä tuntia. Pääsin jo kello 12 töistä ja  korkkasin lomani kosmetologikäynnillä! Voiko paremmin loma enää alkaa? Laulellen pääsin kotiin ja Joona oli varannut meille neljän päivän loman Riikaan. Joona on maailman kultaisin mies. Loppu päivä meni viettäen laatuaikaa äidin kanssa.

Pyörällä päräytin kymmenen kilometrin pyörälenkin loistavalla ilmalla äidin luokse. Syötiin hyvin ja lähdettiin nauttimaan iltapäivästä veneellä. Äidillä on loistava huumorintaju ja sen saivat huomata ohikulkijatkin kun kuljettiin parin tunnin veneilyn jälkeen takaisin äidin luokse. Ei tarvinnut kauan minua houkutella mukaan leikkiin, johon kuului aurinkotuolien pehmusteet ja koppakuoriasena olo.



Tällaisia koppakuoriaisia tänään.

























Ilta meni nauttien kesäillasta "peikkometsässä" koiran ja äidin kanssa. Olo oli kuin Indiana Jonesilla kun rämmittiin kaulaan asti ulottuvassa heinikossa ja ihasteltiin luontoa metsäpoluilla. Samalla reissulla käytiin kipuamassa myös isoon vanhaan tammeen, joka nähtiin ensimmäisessä postauksessani. En ollut varautunut metsäretkeen kotoa lähtiessäni, joten shortsit ja toppivarustus ei ollut aivan sopiva. Tuli käytyä äidin vaatekaapilla, josta löytyi aika sähäkät pökät sekä äidin ikivanha paita. Tarkoituksena oli, että ne suojaisivat nokkosilta, mutta itseasiassa ihastuin niihin kovasti. Voi olla, että käyn niitä vielä joku päivä lainaamassa. Kumpparit jätän sillä kertaa kuitenkin pois!


Kysymys kuului: Äiti,  missä se polku on?  


Itse Jonesin Indiana


Äidin vaatekaapista löytyi aivan minun näköiset pökät!
Äidin keltainen paita <3


Rico Tico




Huomenna olisi ensimmäinen virallinen loma päivä ja se täytetään kummitädin tehtävillä. <3

-Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3