torstai 5. heinäkuuta 2012

Dippausta

Enää yksi vajaa päivä töissä ja pääsen ansaitulle kesälomalle! Lomafiilikset ovat jo korkealla ja mieli harhailee jo kesälaitumille. Enää puuttuu vain jonkin ihanan minireissun varaus lomalle ja hyvä loma sää.

Töissä oli ihana päivä! Naurua ja virtaa riitti hyvin jopa 12 tunnin työpäivään. Pikkusiskosta tuli blondi ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden ja Veera sai kokeilla pinkkiä latvadippausta. Oli hurja nähdä sisko lähes mustan hiuksen jälkeen tummana blondina! Täytyy kyllä myöntää, että vaaleampi väri sopi siskolle super hyvin! Näytti sisko itsekin viihtyvän uudessa värissään hyvin sillä yleensä häntä saa houkutella kaikenlaisin kepulikonstein kylään ja nyt hän jaksoi vielä lähteä yhdeksältä illalla väsäämään isosiskon kanssa hyvää iltapalaa. Kivaa oli <3 Tälläisistä päivistä voisi nauttia useamminkin!

Veeran latvadippauksesta tuli kyllä tanssijalle sopivan räyhäkkä. Vaalennettuun hiukseen päätettiin kokeilla Kevin Murphyn COLOR.BUG "luomiväriä hiuksille". Murphyn hiusluomiväri on hyvä tuote sellaiselle, joka ei uskalla tai halua värjätä hiusta pysyvästi. COLOR.BUG lähtee muutamassa pesussa hiuksesta pois ja näkyy hyvin myös tummassa hiuksessa "liitumaisen/pölymäisen" koostumuksen takia. Veeran pohti uskaltaisiko hän värjätä vaaleaan hiukseensa jotain pinkkiä ja sopisiko se hänen tyyliinsä. Hyvin sopi energiselle ja persoonalliselle typylle! Saa nähdä värjätäänkö pinkkiä seuraavalla kerralla typyn hiuksiin ihan kunnon värillä. Jos käyttää COLOR.BUG:ia vaaleaan hiukseen suosittelen laittamaan hiukseen pohjalle ensiksi esimerkiksi kiiltotippoja jolloin tuote lähtee pesussa paremmin pois.
Veera toimi minulle alkukesästä  tällä leikkauksella mallina myös GW:n värjäys kisassa. Silloin vaaleassa pohjassa oli myös  tummaa raitaa. Tällä kertaa raidat kuitenkin poistettiin.


Latvadippausta Kevin Murphyn COLOR:BUG:illa
Kokeillaan rohkeasti uusia juttuja!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3