maanantai 2. heinäkuuta 2012

Uuteen viikkoon

Maanantai pyörähti käyntiin. Vielä viikko töitä ja pääsen odotetulle kesälomalle. Työpaikalla tuli tänään jo pyörähdettyä aamulenkin ja hiusten siistimisen merkeissä. Kiitos Annalle, tukkani on taas kuin uusi saksiesi jäljiltä! ( Niin ja anteeksi luottokampaaja Mirva, jouduin kääntymään Annan puoleen kun sinä vain lomailet.)

Upea sunnuntai jälleen takana! Laatuaikaa sekä pikkusiskon että isoveljen perheen kanssa. Viitasaaren reissun jälkeen on oikein rentoutunut olo, vaikka viime yö menikin valvoessa. Jostakin syystä olen ruvennut valvomaan kuukauden ensimmäisen sunnuntain ja maanantain välisen yön! Tämä alkaa olla nykyään jo enemmän sääntö kuin poikkeus. Ei auttanut vaikka kuinka laski lampaita tai vaihtoi oman sänky kullan olohuoneen sohvaan. Mikä lie taas valvottanut. Ainakaan se ei ollut eilinen finaali peli, hyvä Espanja!

Minulla on maailman paras kummityttö! Tyttö ja tytön veli saavat minut aina niin hyvälle tuulelle ja lisäävät kummin elinvuosia hurjasti nasevilla ja hauskoilla kommenteillaan. Naurua riittää aina kun törmätään.  Jos ikä tosiaan riippuisi naurun määrästä, me ei kuoltaisi koskaan.




Mikä onkaan parempi tapa viettää sunnuntai kuin olla tärkeiden ihmisten kanssa. Joskus unohtaa kuinka pienten ihmisten elämässä aika tuntuu juoksevan välillä nopeampaa ja toisinaan hitaampaa. Päivän päätteeksi heippojen sanominen onkin usein vaikeaa kun tietää, että seuraavan kerran nähdään päivien tai jopa viikkojen päästä.  Pienen kaverin päivä voi tuntua  jopa viikoilta kun odotetaan milloin taas tavataan.



On niin helppoa olla onnellinen

-Marika


2 kommenttia:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista

<3