lauantai 18. huhtikuuta 2015

TÄYDELLISET BOYFRIEND HOUSUT

Tiedättekö kuinka vaikeaa on löytää istuvia boyfriend housuja? Olen etsinyt jo parin vuoden ajan niitä hyvin istuvia ja oikean värisiä. Löysin reilu vuosi sitten yhdet hyvät, mutta treenien lisääntyessä en mahdu enää niihin. Sitä se kyykkääminen teettää!

Viime viikonlopun Helsingin reissulta löysin nyt ne vaaleat boyfriendit, joita olen kaivannut! Monkissa nämä housut pistivät samantien silmääni ja pidin sormia ristissä sovituskoppiin kävellessäni. Tällä kertaa kävi tuuri ja housut olivat täydelliset. Suurin syy miksi en ole löytänyt hyvin istuvia housuja on urheilutaustani. Minulla on luonnostaan melko kapea lantio ja jalkapallon takia reiteni ovat lantiooni nähden melko isot. Lisätään tähän vielä crossfitin mukaan tulo, minkä myötä pakarani ovat halunneet kasvaa myös isommiksi. Tässä sitä onkin soppa valmiina! Yritetäänpä etsiä housut, jotka ovat tarpeeksi kapeat vyötäröltä, mutta löysät reisistä ja istuvat pepusta! Luulin etten ikinä löytäisi sellaisia!

Löysin myös ihanan pirteän vaaleanpunaisen farkkurotsin kevääksi! Kyllä nyt kelpaa paistatella kevätauringossa. Kunhan vain saataisi se aurinko tuolta helsingistä myös tänne Jyväskylään. Tilasin kyllä Poudan Pekalta lämmintä ja aurinkoista kevät säätä.

// Takki, Paita & Boyfriendit Monki / Kengät Äidiltä saadut / Reppu Second Hand //










Aurinkoista kevättä odotellessa

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3