maanantai 13. huhtikuuta 2015

CROSSFIT OPEN / AJATUKSIA

Jokin aika sitten mainitsin suorittavani openien karsintoja omalla salillani saadakseni tuntumaa kisaamiseen ja kovien treenien takia. Nyt openien karsinnat ovat pulkassa ja fiilikset ovat hyvät. Tavoitteeni ei ollut saada huikeita suorituksia vaan pystyä suoriutumaan viidestä lajista kilpasarjassa. Ei mitään stressihommaa, mutta porukalla näistä, joka viikko julkaistavista treeneistä, oli kiva jutella ja odottaa innoissaan millainen seuraavan viikon treeni tulee olemaan!

Mainitsin täällä blogin puolella, että hieman jännitin kuinka kolmannen open treenin käy. Olin siis koko kolmannen open treenin ajan Sveitsissä. Kaupungissa jossa majailin ei ollut crossfit salia, ja tämä hankaloittaa lajin suorittamista jos treenissä olisi jotain välineitä, joita ei normi salilta löytyisi. No niinhän siinä kävi, että voimistelurenkaita olisi kolmannessa lajissa tarvittu! Eipä siis tullut treeniä suoritettua. En siis saanut tulosta kolmanteen lajiin lainkaan. Miten tämä näkyi jatkossa openien suorittamiseeni? Noh en merkannut virallisia tuloksia enää openien sivuille. En siis saanut tietää kokonaissijoitustani Suomessa. En ole tästä kuitenkaan moksiskaan tai pettynyt itseeni. Suoritin loput treenit kotisalillani ja olin tyytyväinen tuloksiini. Tämän vuoden openien karsinnat olivat kuitenkin eka raapaisuni kisaamiseen crossfitissa ja aina nämä tuovat kokemusta. Hyvillä mielin siis jatkan treenaamista, tekemistä on vielä paljon, jotta saavutan omia pieniä tavoitteitani. Mutta kyllä tässä lajissa ei pääse motivaatio laskemaan. Aina on asioita joissa voi kehittyä ja koko ajan on pakko oppia uutta.


Jos jotakuta kiinnostaa vielä tarkemmin kurkistaa miltä openien treenit näyttivät niin tässä olisi LINKKI treeneihin. :)

Kuva on tämän vuoden openien suosikkitreenistäni, 15.5! Pelkkää keuhkojumppaa, soutamista ja thrustereita. Treeni tuntui todella pahalta, mutta kyllä oli hyvä fiilis kun sen sai tehtyä ja vielä tasan omaan tavoiteaikaan!

Kiitos kuvasta Riikka!

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

 -Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3