keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

BYE BYE - SVEITSI OSA 7

Nyt olisi aika saada meikäläisen Sveitsin reissu pakettiin täällä bloginkin puolella ja tarttua arkeen taas tiukasti kiinni. Valokuvat ja videot reissulta ovat tämän postauksen myötä fiilistelty.

Halusin kertoa teille kuvin Luzernin kaupungista, jossa pyörähdimme yhtenä päivänä hieman kiertelemässä kauppoja ja tutustumassa kaupungin vilinään. Mukava pieni suuri kaupunki minun makuuni. Rakennukset olivat kauniita ja sää oli loistava. Suklaapuoteja jokapaikassa. AH SVEITSILÄINEN SUKLAA! Olin tällä reissulla niin taivaassa! Kuulun siihen ihmisryhmään, joka voisi elää vain ja ainoastaan suklaalla. Voitte vain kuvitella kun pyyhin kuolaa poskeltani kun kuljin suklaakauppojen ohi. Ehkä myös tungin nenääni ja sormiani upeisiin näyteikkunoihin kummastellessani suklaavalikoimia. No joo myönnetään, että taisin tehdä myös hieman ostoksia näissä suklaakaupoissa. Kyllä tässä kaupungissa olisi saanut useammankin päivän kulutettua.

Kiitos Elviira ja Janne kun majoititte meidät <3 Huisi reissu kaikin puolin, seurasta ei ainakaan voi valittaa!




















Reissusta on juuri ja juuri toivuttu ja matkakuume nostaa nyt jo uudestaan päätään! On se matkustaminen vain niin mukavaa.

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3