tiistai 21. huhtikuuta 2015

ITSEVARMUUS

Joskus vain käy niin että jokin vaatekappale tai huulipuna saa minut tuntemaan itseni super itsevarmaksi. Silloin kun tämä tunne on käsillä tiedän että mikään ei voi mennä pieleen ja onnistun kaikessa mitä teen. Onko teille muille tämä tunne tuttu?

Löysin Zarasta tämän trenssin ja olen reilun viikon käytöllä huomannut tämän olevan minulle kuin jokin taikaviitta! Trenssi niskaan ja mikään ei estä minua. Hullua että yksi takki, tai se luottohuulipuna, voi saada tuntemaan näin. Nyt naureskelen täällä itsekseni kun mietin että pitäisikö kokeilla trenssiä tai huulipunaa urheilussa. Olisin aivan varmasti supernainen! Jätetään tämä kuitenkin testaamatta, pysyköön huumoriasteella. Meikitön treenaaminen on mun juttu, ja voi olla että trenssi päällä jäisin kiinni painonnostotankoon. Välillä kuitenkin koen eläväni jonkin sortin kaksoiselämää kun palloilen ison osan vapaa-ajastani pieruverkkareissa treenatessani, ja vastapainona sitten töissä tukka siististi laitettuna, jolloin myös huulipuna on enemmän sääntö kuin poikkeus. Itselleni tämä on normaalia ja tuntuu omalta, mutta välillä on hauska huomata kuinka treenikaverit parturintuoliin istuessa eivät ole tunnistaa minua. Pakko myöntää, että jollakin kierolla tavalla pidän siitä kuinka nopeasti pukeutumisella ja hiuksilla saan itseni näyttämään niin erilaiselta.

// Takki & Housut Zara /  Paita Monki / Kengät Äidiltä Saadut /  Reppu Second Hand //






Vihdoinkin Pekka Pouta on luvannut lämmintä säätä myös Jyväskylään! Viikonlopuksikin on luvattu niin upeaa keliä. Ehkäpä olisi aika vetää tämän vuoden ensimmäinen ulkoilma crossfittreeni!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3