tiistai 18. elokuuta 2015

PATIKOINTI

Viikonlopun työpäivä korvattiin päiväreissulla vuorille. Lähdimme porukalla patikoimaan parin tunnin ajomatkan päähän Monte Gomito vuorelle. Täällä Toscanan alueella huomaa ajomatkojen olevan ajallisesti pitkiä, vaikka kilometrit eivät ole lukuina suuria. Lauantain reissumme olisi ollut linnuntietä 70 kilometrin matka, mutta kapeita ja mutkittelevia vuoristoteitä matkaan tosiaan taittui se pari tuntia.

Saavuttuamme Abetoneen nousimme hiihtohissiin ja saimme nauttia maisemista jo hississä. Hissikyydistä tuli mieleen Sveitsin reissumme viime maaliskuulta, ilman lunta tietenkin tällä kertaa. Oli todella ihana kävellä ja kiipeillä polkuja pitkin vuorilla ja ihastella maisemia. Kyllä sitä tälläisissa maisemissa tuntee itsentä hyvin pieneksi. Osa reiteistä oli melkoisen haastavia edetä ylöspäin, joutui todella jo kiipeämään ja pienempien lasten kanssa näitä kiipeilykohtia olisi ollut hankala suorittaa. Kävimme loppureissusta vielä tunnin patikoimassa kahdestaan Kalen kanssa tälläista hieman haastavampaa reittiä. Hauska päivä  ja uni maistui illalla. Haluan kyllä käydä näissä maisemissa liikkumassa vielä uudemman kerran.


Mukavaa viikkoa kaikille! Itselläni on tänään ensimmäinen vapaa päivä täällä Italiassa ja ajattelin pyörähtää Firenzessä!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3