perjantai 3. tammikuuta 2014

Tukka KRiiSiÄ

Olisiko nyt hyvä päivä potea taas tukka kriisiä? Lyhyt vai pitkä? Blondi vai pastelli? Sininen vai pinkki? Taas iski hirveä himo lyhyeen tukkaan. Pomoni kanssa juteltiin jos leikattaisi lähes kokonaan koneella pääni. Himottaisi uusi lyhyt tukka kyllä kovasti, mutta huomenna kuolaan taas pidemmän hiuksen perään. Olen aina sanonut, että en pidä polkkatukasta itselläni. Mieheni totesi kuitenkin muutama viikko sitten, että " oletko huomannut, että sulla on ollut polkka kaksi vuotta ja et muka tykkää polkasta".  Selasin kuvia parin vuoden ajalta ja jep tottahan tuo on! Olen pari vuotta yrittänyt kasvattaa itselleni pitkää tukkaa ja pari vuotta minulla on ollut erilaisia polkkavariaatioita.  Olisikohan nyt kuitenkin aika leikata se himoitsemani lyhyt tukka takaisin? Toisaalta nyt saan hiukseni treenatessa kiinni, se on luksusta. Entä sitten väripuoli? En uskalla edes ajatella kaikkia mahdollisuuksia. Olisi ihana kun voisi vain varata ajan kampaajalle ja antaa vapaat kädet. Jostakin syystä tämä vaihtoehto on aika kaukainen ajatus kun itse on samalla alalla.  Aina kun istun kampaajan tuoliin olen sanavalmiina antamassa ohjeita tai jotain ajatuksia mitä tukalleni pitäisi tehdä. Jos siellä ruudun toisella puolen on tuttuja tai tuntemattomia kollegoita tai muuten vain ihania lukijoita joilla olisi jotain ehdotusta hiuksiini niin huudelkaa!


Keräsin tänne muutamat kuvat näistä minun kaiken värisistä polkkavariaatioista. Mikä väri toimii teistä parhaiten?
-Karvapää Marika

8 kommenttia:

 1. Toi valkoinen on super siisti väri. Sulle kyllä passaa myös noi pinkit ja sinisetkin paremmin kuin monelle muulle :)

  VastaaPoista
 2. Toi polkka on kyllä kiva ja muunneltava- Mut jotenki tykkäsin sulla siitä lyhyestä missä on koneella takaa ja sivut, päältä "runsas". :) Blondi ja välillä pastellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tuo muunneltavuus puoli on, mutta kyllä nämä mitat alkaa olla jo itelle aika hankalat :) ehkä voisi palata pikkuhiljaa lyhyeen malliin, jos ton mallin mistä puhuit sais jotenkin vietyä enemmän tähän päivään niin olis varmaan aika bueno! :)

   Poista
 3. kolmannen kuvan karvapää on mun lemppari !! terkut kuopijjosta, täällä sataa lunta ! sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super blondi on kyllä kiva! Oo ihanaa lunta!! Pusuja Kuopioon !

   Poista
 4. sininen pinkki ja lila on kaikki hienoja ja sit toiseks alin on hyvä väri! tiedät mun mielipiteen et lyhyt vai pitkä ;D ois kiva nähä, jos sulla ois tukka yli olkapäiden :) ja en aiemmin hoksannu et ihana toi tähti hame! 8)

  VastaaPoista

<3