sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Rantaravintolat

Boa Vistan saarella söin elämäni parhaimpia kala-aterioita. Kala saarella on aina tuoretta ja ravintoloissa voit tilata listoilta useita kaloja, riippuen tietenkin siitä mitä kunakin päivänä on kalaonni kalastajille suonut. Hummeri oli taivaallista, tonnikala ylitti odotukseni reilusti, Joona herkutteli mustekalla ja makuelämys oli myös marliini. Toki reissussa ei pettymystä tuottanut myöskään kana, mutta se harvoin minulle on tuottanutkaan pettymystä.

Boa Vistalla ravintoloita on aika pieni määrä suhteessa moneen muuhun matkakohteeseen, mutta ravintolat olivat kyllä ruuan ja tunnelman puolesta mahtavia. Jos mielemme teki illallisaikaan johonkin tiettyyn ravintolaan niin varaus kannatti tehdä etukäteen, niin ei joutunut odottamaan pöytää pitkää aikaa. Toisaalta odottaminen kyllä palkittiin ja söimme maailman parasta hummeria. Omiksi lempirafloiksi reissussa nousi pari rantaravintolaa, Morabeza ja Morabezan vieressä oleva italialainen rantarafla Beach Bar Bahia. Jos on italialaisen ruuan ystävä niin saarelta löytyi useampi kiva italialainen ravintola.

Morabeza nousi minun ja Joonan ykkössuosikiksi. Rantaravintola oli kaukaa katsottuna vaatimattoman näköinen, mutta kun kuljin lähemmäksi ja pääsin istumaan ja upotin varpaani hiekkaan simpukoiden ympäröimänä en voinut muuta kuin rakastua tähän ravintolaan. Henkilökunta oli ihana ja fiilis ravintolassa huipussaan. Illan tullen Morabezassa saattoi nauttia erilaisista teemajuhlista. Itse osallistuimme lauantai-illan sunset juhlaan. Ohjelmassa oli muun muassa senegalilainen rumpu- ja tulishow sekä upea palmukokko.

Tässä hieman kuvia Morabezasta ja sen italialaisesta naapurista. Muistin napata muutamat ruokakuvatkin, en valitettavasti kuitenkaan hummerista. Ruuat eivät näytä läheskään niin hyviltä miltä maistuivat!





















 Vaikka kerroinkin tässä "rantaravintoloista" niin kumpikaan näistä rafloista ei tosiaankaan ollut mikään pizza/hampparipaikka! Itseasiassa en muista reissullani sellaisia nähneeni.

-Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3