tiistai 21. tammikuuta 2014

Santa Monica Beach

Santa Monica beachia Boa Vistalla on sanottu yhdeksi maailman kauneimmista rannoista. 18 kilometriä lähes koskematonta rantaviivaa. Santa Monica kuvat tunnistatte huikean turkoosista vedestä. Otimme Joonan ja meidän uuden tuttava pariskunnan kanssa taksin päiväksi ja ajoimme saaren eteläpäähän ihastelemaan upeaa rantaa ja samalla saimme nähdä upeat maiseman muutokset ja pienet kinttupolut, joita taksikuskimme päristeli menemään Toyotan lava-autolla. Istuimme taksissa lavalla, jonne oli köytetty penkit molemmille reunoille. Ihana kokemus loisto säässä ja en unohda koskaan kuinka isoja heinäsirkkoja hyppi ylitsemme kun maasto muuttui kallioisesta hiekkaisemmaksi. Enää en ihmettele miksi jossakin maassa heinäsirkkoja syödään, sillä nämä kaverit olisivat sisältäneet varmasti pirunmoisen määrän proteinia! Arvostan myös Toyotan kestävyyttä, koska välillä luulin että auto ei mitenkään voisi päästä eteenpäin (eikä taaksepäinkään) sellaisessa maastossa! Koko tämä päivän reissu, mukaan lukien matkojen lisäksi se että taksikuski odotti meitä rannalla neljä tuntia kun halusimme uida ja jäädä nauttimaan säästä, kustansi meille neljälle yhteensä vain 60 euroa!!

Tästä postauksesta on kuvien puolesta taas tulossa melkoinen yksisarvisten oksennus, mutta eikös aina ole hyvä päivä tykittää blogi täyteen kuvia?


 Mietin koko ajan jo seuraavaa matkaa! Olisiko kenelläkään mitään ihania ehdotuksia minne kannattaa matkustaa?

-Marika

2 kommenttia:

  1. Tykkään todella paljon blogistasi, koska kuvat ovat aina niin visuaalisesti näyttäviä. Ei voi kuin ihailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Inka-Mari! ihana kuulla :) Täytyy kyllä myöntää että itse pidän siitä että kuvia on paljon ja niihin monesti käytetään paljon aikaa :)

      Poista

<3