perjantai 17. tammikuuta 2014

Kap Verdeilyä

Lähdimme Joonan kanssa reilu viikko sitten yllättäen reissuun, tämä jos mikä oli todellinen äkkilähtö! Puolentoista vuorokauden varoitusajalla lähes kymmenen tunnin lentomatkan päähän! Tuli niin kiire, että parturi-kampaaja ei kerinnyt värjätä edes tyvikasvuaan piiloon! Nyt olemme Joonan kanssa juuri ja juuri kotiutuneet takaisin kylmään kotimaahan, mutta onneksi minulla on hurjat määrät lämpimiä kuvia odottamassa läpikäyntiä koneella. Eli tänne blogin puolelle on siis tiedossa useampi matkapostaus! Tarkoituksena on raottaa matkaamme ainakin syömisen ja muutaman päiväreissun merkeissä, mutta tällä kertaa en perehdy vielä niihin vaan täräytän teille lukijoille tälläisen yleisen lomakuvaryöpyn ensimmäisen osan. Lomafiilikseen näillä ainakin pääsee!
Pienenä koontina reissusta voin sen verran ennen kuvia kertoa, että lämmintä Kap Verdessä riitti koko reissun ajan (lämpötila vaihteli 25-29 asteeseen), ruoka oli taivaallista, tutustuimme aivan ihanaan pariskuntaan ja ennen kaikkea nautimme lomasta enemmän kuin koskaan aiemmin! Voisin lähteä Kap Verdelle uudestaan vaikka heti!






















 Tässä ei TODELLAKAAN ollut kaikki kuvat reissusta. Varautukaa suuriin määrin kuvia!

-Onnellinen matkaaja

8 kommenttia:

  1. Upean näköinen paikka. Aika pilviseltä vain näyttää osassa kuvista. Kuvista selvästi välittyy, että teillä on tosiaan ollut upea reissu ja osaatte nauttia elämästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alku reissu oli pilvistä loppu reissu pelkkää aurinkoa :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Matkakuumeeni sen kuin kasvaa näitä sun kuvia katsellessa... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) itsellenikin nousee matkakuume kuvia selatessa :D

      Poista
  3. Nyt sit aletaa suunnittelee sitä matkaa filippiineille! ;)

    VastaaPoista

<3