tiistai 22. tammikuuta 2013

Talvinen piknik

Tulin kirjoittamaan pikaisesti kun Joona vielä tekee viime hetken pakkailuja.  Huomenna on SE päivä kun Joona lähtee reissuun. Apua!! Nyt alkaa todentotta jännittää. Pakko koittaa keksiä jotain tekemistä käsille, etten vain seiso tai pyöri kotona toimettomana. Tietokone toimii tähän tarkoitukseen hyvin.

Ollaan lomailtu viimeinen viikko yhdessä ja tehty kaikkea mukavaa, sellaista mitä ei voida hetkeen tehdä yhdessä. Olemme käyneet yhdessä urheilemassa, Peurungassa uimassa (tein päivän nopeusennätyksen siihen hurjaan liukumäkeen!) ja sukuloimassa. Hulluteltu paljon ihan vain kahdestaan ja nautittu yhteisistä hetkistä. Tänään käytiin vielä viimeinen yhteinen reissu ennen Joonan reissua! Matka ei ollut pitkä. Kävimme talvipiknikillä tässä lähistöllä. Hirveästi toppavaatteita päälle ja eväät reppuun! Ulkona oli aivan upea keli, aurinko oikein lämmitti kun päästiin meidän omaan retkipaikkaan. Siellä pari tuntia kului kuin siivillä.












Tälläisen energisen ja toimeliaan viikon jälkeen ihmettelen miksi sitä ei aina elä kuin sitä "viimeistä päivää". Tuntuu, että edeltävä viikko on eletty ja nautittu todenteolla. Tälläistä joka hetkestä nauttimista elämän pitäisikin olla.  Joskus tarvitaan ilmeisesti tälläinen pieni hajurako toiseen ihmiseen, jotta ymmärtää toisen tärkeyden.

-Marika


7 kommenttia:

  1. voi teitä <3 mukavaa matkaa Joonalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) <3 Eiköhän tuo rontti osaa nauttia matkastaan! :)

      Poista
    2. Joona kiittelee kovasti terveisistäsi :)

      Poista
  2. Hyvää reissua Joonalle! Ja tsemppiä teille kyyhkyläisille että jaksatte olla erossa toisistanne <3 -Jossu-

    VastaaPoista
  3. beautiful photos!!! xox

    www.oliviashutey.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Olivia! I like your Blog and love your style!

      Poista

<3