sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sweet Sugar CANDY Girl

Vihdoin pidän lupaukseni ja laitan kuvaa hattarahiuksistani. Jätin muhkean tyvikasvuni blondaamatta, jotta sain aikaan tälläisen mukavan räkäisen purkkatukan.

// Paita J&C / Housut H&M / Kengät Bianco //






Periaatteistani poiketen (periaatteni liittyvät työhöni hiusmuotoilijana) ostin ensimmäistä kertaa lähes neljään vuoteen hiustuotteita markettipuolelta. En voinut vastustaa kiusausta kun näin lehdessä mainoksen Lorealin sävyttävästä Soft Rose hoitoaineesta. Päätin testata sen kun meillä ei työpaikalla toistaiseksi ole hoitoaineen muodossa pinkkiä värivaihtoehtoa (pelkkänä suoravärinä kylläkin löytyy :)) ja itseasiassa täytyy sanoa, että pidin tuotteesta (hieman kutisevan hiuspohjan sain kun omaan herkän hiuspohjan ja talvella kaiken kuivuuden lisäksi se oli odotettavissakin.). Tuotteen kesto luvattiin jopa kolmeen pesukertaan. Minulla kesti kaksi pesua eli paikkansa piti, hyvin lähti pesemällä kuten suoraväripigmentit yleensäkin.  Kiva viikonloppu tukka tällä tuotteella tulee! Itse olen käyttänyt kaksi pakettia Soft Rosea ja ehkä käytän  uudestaan tulevaisuudessakin.

Sen verran voisin vinkata, että vaikka tuotteessa sanotaan että riittää useaan kertaan, kannaattaa silti käyttää koko tuubi lähes kerralla. Ylläpitoon riittää kevyempi määrä tuotetta, mutta ensimmäisellä kerralla itse levitin todella tarkasti jakaus jakaukselta värin ja silti  lopputulos meinasi olla epätasainen ja sain paikkailla perästä päin väriä. Minulla on aika paljon hiusta vaikka ei siltä näytäkään ja silti jäi ihan pieni tippa hoitoainetta ekan kerran jälkeen. Pitkä hiuksisille suosittelisin kahta tuubia, jotta tuote varmasti riittää. Niin ja se kaikista tärkein juttu näin viimeiseksi! Tämä tuote vaatii todellakin sen vaalean hiusvärin, jopa lähelle super blondia. Ja tasaisen pohjavärin. Jos värisi on epätasainen niin suoraväri pigmenttiä sisältävällä tuotteella et saa väriä tasaiseksi. Suoraväripigmentit tarttuvat hiukseen hiuksen sen hetkisen tummuusasteen mukaan, eli jos värisi on kirjava ei tulos ole sitä mitä mahdollisesti toivot.

Hyvää yötä!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3