torstai 24. tammikuuta 2013

Rakkautta

Rakkautta on nyt ilmassa monella tapaa. Tietysti päällimmäisenä on mielessä Joona ja pitkävälimatka, mutta tällä hetkellä on myös muita asioita rakkauden tiimoilta. Viikonlopustani on tulossa ihana. Kiirettä pitää ja jotain työhommia ehkäpä myöskin, mutta parasta viikonlopussa on, että rakas ystävä Laura matkustaa pohjoisesta kuuntelemaan ruikutustani ikävästä ja kaikesta muusta. Omaan muutaman rakkaan ystävän, jonka nähdessä tuntuu että päivääkään ei oltaisi oltu erossa vaikka oikeasti ei oltaisi nähty pitkään aikaan, Laura on tälläinen. Ihana ystävä, joka auttaa tiukassa paikassa ja jonka seurasta nauttii aina. Samanlainen rämäpää kuin minä. Viikonlopulle olisi siis tiedossa laatuaikaa ja muutama valokuvaus hömpötys.

Tällä hetkellä minulla on myös hieman kevyempi rakkauden tunnustus mielessä kuin parisuhde tai ystävyys. Tälläiset rakkaudet löysin Biancon alennuksesta.






Vaikka rakkautta onkin ilmassa monella tapaa täytyy silti myöntää,  että on hieman tyhjä olo ja asunnossa on näin iltasella todella hiljaista ilman Joonaa. Kiitos suuri hyvistä ystävistä. Tänään ei tarvinnut koko iltaa olla yksin kun Milla rakas liittyi seuraani saunomisen ja herkkujen kera. Puhuttiin ja höpöteltiin kaikenmaailman asioista ja jumituttiin letittämään hiuksia. Aika rientää liian nopeasti kun seura on täydellistä. Nyt on aika ottaa Facetime-palvelu käyttöön ja tiedustella kuinka aloilleen asettuminen sujuu Belfastissa.

Hyvää yötä, kauniita unia ja rakkaiden kuvia

-Marika

2 kommenttia:

<3