keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kone kotiutui








// Cape Eurokangas / Panta Kirpparilta / Housut DR.Denim / Hanskat Gina Tricot //




Jouduin ostamaan itselleni uuden tietokoneen, koska Joona vie meidän elektroniikan mukanaan Pohjois-Irlantiin. Tuntuu hassulta käyttää erilaista konetta. Jo jonkin aikaa kerkesin tottua Macbook Prohon ja nyt ostin itselleni taas perus macbookin, käytettynä kylläkin. Tämä uusi koneeni on jo muutaman vuoden vanha (taitaa olla jopa  samaa mallia kuin vanha koneeni ennen prota), mutta pelittää ihan hyvin. Tai ainakin toivottavasti pelittää ainakin tämän puolivuotta kunnes meidän elektroniikka palaa takaisin tänne Suomen mantereelle. Hassua kuinka kirjoittaminenkin tuntuu erilaiselta kun on eri kone käsissä.  Ainut huono puoli mitä tällä hetkellä keksin uudesta koneestani on se, että näyttö on huonompi kuin prossa (Joo joo ja liuta muita ominaisuuksia, mutta ne eivät minun käytössäni ole merkityksellisiä. Näillä hienouksilla Joona toki puhui minut aikoinaan ympäri kun vaihdettiin perus bookki Macbook prohon!). Näyttö tuntuu aika reilusti sumeammalta kuin prossa ja värit eivät ole niin kirkkaita ja kuvien käsittely tuntuu sen takia oudolta. Totun tähän näyttöön kyllä pian ja ehkä saan asetukset säädettyä paremmaksi!

Kuvat ovat reilun viikon takaa. Taas joululahja kamaa päällä. Äitini osti minulle joululahjaksi ihanan capen! Voi kuinka rakastankaan näitä viitta ja kaapu asioita. Olen huomenna menossa tapaamaan kaveriani, joka ottaa hieman mittoja minusta ja suunnittelee minulle ihanan punahilkka takin! Kiitos Outi jo etukäteen, en malta odottaa että saan sen ihanuuden päälleni!

-Marika

P.s. Yritän vielä tällä viikolla saada tänne sen kuvan pinkistä tukastani. Instagramista se jo löytyy ja sieltä minut löytää nimellä marikakatariina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3