lauantai 19. tammikuuta 2013

Farewell PARTEE

Eilen vietettiin Joonan läksiäisiä. Vielä muutama päivä ennen kuin herra oikeasti hyppää koneeseen, mutta kaverit on nyt virallisesti hyvästelty viideksi kuukaudeksi! Tai ehkä muutama saattaa piipahtaa herraa moikkaamassa Belfastissa. Ihana ilta oli! Kiitos kaikille mussuille, jotka tulitte paikalla ja piristitte meidän iltaa läsnäolollanne!

Joona teki ensimmäistä kertaa elämässä itse täytekakun alusta loppuun. Aika hieno lentokone vai mitä? Pikkasen jouduin neuvomaan kuinka kakku kostutetaan, mutta muuten Joona hoiti homman.



Spongebob ! Paavot sai otsatukat!



Juhlakalua hymyilyttää <3

Alkuiltaan kuului tietenkin meidän lukaalissa klassikoksi muodostunut Showtime peli!
Hönö vetää showtimea tyylillä.! :D En ole ihan sata varma mitä sanaa Hönö selittää, mutta...


Tunnelma kohoaa

Lentokoneen neitsyt matka ennen syömistä.

Pää vaan irti ja nirri pois!

Haluaisin teidän huomioivan lentokoneen rakenteen! Joona suunnitteli pitkään ja hartaasti kuinka saa kakun palat pysymään paikoillaan. Oli vaikka minkä kokoista palaa. Itsellä ei keskittyminen riittäisi tälläiseen touhuun.


Jostain kumman syystä tv oli päällä vaikka musiikkia kuunneltiin samalla. Koko illan pyöri Geordie Shore maraton mtv:ltä. Nyt osataan jannujen nimetkin. Muutama idea lähti lentämään ja päädyttiin puhumaan Lutakko Shoresta tai Kirri Shoren  järkkäämisestä kirrin rantaan. Se olisi KAMALAA!
<3

Jotain tapahtui, en tiedä mitä, mutta kaivettiin Joonan Ibiza palmut esiin. Oli jännä herätä aamulla kun palmut tönötti makuuhuoneessa. Hauskaa :D



Loppuiltaa vietettiin rauhallisesti irkkupubissa hyvästä seurasta nauttien. Kiitos vielä kaikille ihanasta illasta! <3

-Marika (& Joona :DD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3