sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Vinyylit uuniin

Eilen vietettiin aikaa vanhalla kaveriporukalla. Istuttiin rauhassa iltaa, syötiin joulupuuroa ja muita herkkuja sekä pelailtiin. Ihanaa oli. Pieni lisäohjelmanumero oli kun ystäväpariskuntamme Eetu ja Linda ilmoittivat että heidän oli tarkoitus tehdä joululahjat mutta eivät kerenneet ja päättivät tuoda lahja tarpeensa meille mukanaan. Laukusta rupesi ilmestymään pieniä vinyylejä. Hassuja sellaisia muun muassa muutama ruotsin opetus vinyyli, helluntaiseurakunnan vanha vanha kuorolevy sekä Ray Anthonyn Houseparty Hop. Seuraavaksi Eetu laittoi uunin päälle, vinyylin uunin 100 asteeseen, hetken päästä pois ja muotoili niistä hauskoja kuppeja mukin päällä. Siinä oltiin sitten koko konkkaronkka pällistelemässä meidän likaisen uunin lasin läpi kun viinyylit kuumenevat (uuni oli se ainut asia, joka unohtui pestä joulusiivouksessa). Aivan super nopea ja kiva lahja. Nyt meidän vinyylivaasissa on joulukarkit nätisti esillä ja ainakun kuppi tyhjenee nousee hymy huulille kun pohjalta pilkottaa teksti HOUSEPARTY HOP!

Ehkäpä paras ja hauskin lahjaidea aikoihin. Tattista vaan kaverit lahjasta!






Eikä muuten ole lahja hinnalla pilattu! Näitä pieniä vinyyleitä saa halvimmillaan varmaankin 50 sentillä. Tai ainakin parilla eurolla.

-Marika (joka on onnellinen uuden karkkikulhon omistaja)

2 kommenttia:

  1. Ihan sika siistejä! Mietin vieläkin siskolleni lahjaa ja tää on niin hyvä idea! noita vanhoja vinyylejä löytyy meiltä ullakolta vaikka kuinka. Vähänkö siistiä tehdä tollanen kunnon isosta levystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kerkeät hyvin tuunata kivan lahjan Iina! :)

      Poista

<3