lauantai 29. joulukuuta 2012

80´s





//Takki Mint Vintage/ Housut Carlings / Kengät Bianco / Hanskat & Huivi Gina Tricot//





Masu pullottaa ja väsyttää. Huomaa, että joulu on vietetty.  Asennonkin vaihtaminen tuntuu tukalalta kaikkien ihanien jouluruokien jäljiltä, joita syötiin vielä eilenkin. Suklaata riittää varmaan pitkälle ensi vuoteen. Jos en jo omistaisi salikorttia kuuluisin varmasti niihin jotka lupaavat pitkässä uudenvuoden lupauslistassaan ostaa salikortin ja aloittaa kuntoilun. Täytyy kyllä sanoa, että nautin tästä tunteesta! Siis kevyestä ähkystä ja siitä uneliaisuudesta. Jo jonkin aikaa on nukkuminen ollut hieman hankalaa selkäkipujen tai kaiken kiireen keskellä. Nyt pystyn taas nukahtamaan missä ja milloin vain. En tiedä johtuuko siitä, että masuni on pullollaan kaikkea hyvää vai vain siitä, että on saanut rentoutua oikein kunnolla. Tykkään kovasta menosta ja kiireestä ja on jo ikäväkin sitä hurjaa perus arjen draivia, mutta kyllä tälläinen rauhallinen viikon oleilukin tekee hyvää. On ollut ihana vain kääriytyä huopaan sohvalle ja uppoutua kirjoihin, joita pukki toi minulle useita!

Muutamaa postausta aiemmin mainitsin uuden rakkauteni, jonka tilasin Mint Vintagelta. Tässä se siis olisi, minun rakas kasaritakkini, joka päällä olen nököttänyt sohvallakin kun en raaskisi laskea sitä käsistäni. Joona alkaa jo kyllästymään kun liihotan se päälläni kuin mikäkin lintu heilutellen "sulkiani". En voi sille mitään kun niistä kuuluu niin kiva ääni.

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille. Minä sukellan takaisin Hobitin pariin. Onneksi lukeminen sujuu paremmin kuin kyseisen teoksen alkuosan katsominen leffassa. Nukahdin kesken elokuvan, syytän tästä jouluruokaa ja Joonan lämmintä kainaloa.

-Marika


2 kommenttia:

  1. Yritin googlata mint vintagea. Onko se se mikä löytyy sieltä asosin marketing placen kautta? oletko tilannut paljonkin sieltä kautta jos se on se? Ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura! Kyllä se on juuri se, joka löytyy marketing placen kautta. Jonkin verran olen tilannut mint vintagelta, mutta myös muilta myyjiltä sieltä. Esimerkiksi Harper And Eyelta olen tilannut useaan otteeseen. Tavarat ovat aina tulleet nopeasti ja vastanneet odotuksia. Mint Vintage laittaa usein myös käsinkirjoitetun pienen kirjeen mukaan, aika kiva pikku lisä :) Jep ei tuosta takista voi rumia kuvia saadakaan, hihii kiitos :)

      -Marika

      Poista

<3