sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Renegade Winter Festival Jyväskylä

Huh Huh Huh! Eilinen ilta oli niin energiaa täynnä, että oksat pois! Oltiin kuuntelemassa hyvää musiikkia ja nauttimassa tunnelmasta Jyväskylän Paviljongissa. Tänä aamuna kun kampesin itseäni sängystä ylös oli selän seudulla huomattavissa kevyttä kankeutta ja jomotusta, syynä lienee eilinen energinen ilta. Ainut asia mikä harmittaa ei ole tällä kertaa korvatulppien unohtuminen kotiin, ( keikasta ei pysty nauttimaan ilman tulppia ja eilen ne olivat onneksi mukana) tällä kertaa harmitti kun sykemittari jäi kotiin! Olisi ollut kyllä melkoinen supertreeni kun ilta kahdeksasta puoli kahteen laitettiin jalalla enemmän tai vähemmän koreasti. Nautin niin tuollaisista energisistä musiikki pläjäyksistä, joissa saa puida käsiä ilmaan ja laittaa jalkoihin poweria. Vatsalihaksissa asti tekee kutaa kyllä eilinen. Huoratron, Pendulum ja Infected Mushroom kuuluvat tällä hetkellä  voimakkaasti omiin musiikki suosikkeihini ja mikä sen parempaa kun katsastaa nämä kaikki kolme hyvää saman illan aikana! Toki ilta oli myös höystetty muutamilla muilla hyvillä DJ:llä ja artisteilla.

Toivottavasti kuvien määrä korvaa tällä kertaa laadun.


Festarit myytiin loppuun illan aikana, porukkaa oli ja paljon.
Infected Mushroom ja kohti parempia näkymiä
Infected Mushroom makes you happy. Ainakin Sakun ja minut teki ;)
Marikin on ilmeisen onnellinen
Pendulum Dj set toimi.

Pendulum makes you crazy! Am I right B-day Girl? Nope Bailaa parhaiten <3



HUORATRON

Joona on messissä!
Huoratronin visuaalinen show oli todellakin kunnossa!


Ai että tykkäsinkö illasta? Tämä palvova kuva kertoo kaiken!



Tällänen energinen ja hikinen ilta on tervetullut koska vain uudestaan! Ai niin Musen ensi kesän keikka liput tulee myyntiin ensi viikolla! Toivottavasti olen siellä laittamassa jalalla koreasti.

-Marika

P.s. Jouluostoskausi on nyt avattu minun osaltani. Tänään pyörittiin kaupungilla äidin ja siskon kanssa useampi tunti ja tuhlattiin veronpalautuksia. Ensi viikolla loppujen lahjojen mestästykseen.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3