lauantai 15. joulukuuta 2012

Pikkuinen ilta

Eilen oli aikaa parhaalle ystävälle. Millan kanssa nähdään nykyään pääasiassa vain salilla. Se on mukavaa, mutta välillä on ihana viettää laatuaikaa muutenkin kuin hieltä haisten. Vietettiin eilen aikatauluton ilta.  Molemmilla meillä on aika hektinen ja minuuttiaikataululla toimiva rytmi joten päätettiin löhötä parin viinipullon kanssa ilta meillä, tehdä ruokaa, saunoa, katsoa Putouksen vanhoja jaksoja ja lähteä sitten illalla yöelämään jos siltä tuntuisi (no tietenkin tuntui). Teki niin hyvää vain olla ja nauttia sekä nauraa taas usean päivän edestä.



Hemmoteltiin itseämme oikein olan takaa kaikenmaailman hiusnaamioilla ja muilla ihanuuksilla. Uusi tuttavuus jota kokeilimme oli Young Face Mask - naamio. Aivan super ihana kasvonaamio, mutta hieman erilainen jos on tottunut läträämään kaiken maailman lotion pohjaisilla tuotteilla. Tämä kaveri piristi ja heleytti ihoa totisesti.
 
Naamioon kuului maski, joka muistutti "magic towelia"

magic toweliin lisätään aktivointi neste

Aktivointi nesteen annetaan imeytyä pyyhkeeseen niin kauan, että pyyhe turpoaa.

pyyhe/maski rullataan auki
Annetaan naamion vaikuttaa 10 minuuttia.

Lopputulos oli virkistynyt ja heleä. Naamio sopisi vielä paremmin yöelämän jälkeiseen aamuun, mutta toimi kyllä näinkin päin.

 -Marika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3