lauantai 22. joulukuuta 2012

Suklaaomenoita

Kyllästyin ainaiseen pipareiden paistamiseen. Paistoin niitä kyllä tänäkin vuonna mutta en läheskään yhtäpaljon kuin aiempina vuosina. Innostuin tekemään suklaaomenoita. Taivaallinen makuelämys ja ihana jouluinen lahja ilman isoja kustannuksia. Teinkin näitä jo useampaan otteeseen. Vein jokaiselle työkaverille yhden ja tänään näitä herkkuja tarjotaan meillä ennen aikaisessa joulujuhlassa kaveriporukan kanssa. Huomenna teen vielä yhden satsin kotiin, jotta näistä herkuista voidaan nauttia myös Jouluna kotipuolessa.

Näiden taivaallisten ja kauniiden herkkujen tekeminen on helppoa (lukuunottamatta jäähdytys puolta, se on sotkuista). Ei muutakun suklaan sulatukseen ja omenat tikun päihin. Dipataan omput sulassa suklaassa ja koristellaan oman maun mukaan. Itse käytin koristelussa tummaasuklaata sekä kanelia. Lopuksi kiedoin omput sellofaaniin ja lahjat ovat valmiita. Nam!





Dippausta

Ompunpomput siinä nätisti kuivumassa

Lahjat ovat valmiita syötaväksi!


Kohta soi ovikello ja sisään pärähtää lauma ystäviä. Sitä ennen taidan juoda kupin teetä ja nauttia puhtaasta vasta siivotusta kodista!

-Marika

2 kommenttia:

  1. Ihan sairaan hienoja! Oispa jo ens joulu niin vois tehdä noita!!!

    VastaaPoista

<3