sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Veen ja maan viljaa

Viimeisen viikon on myllertänyt kaikenlaisia ajatuksia mielessä, etenkin liittyen futikseen ja kauden loppumiseen. Tänään ei murehdittu kertaakaan. Keli oli aivan loistava!! Ulkoilusta tuli nautittua kunnolla, tälläisiä syysilmoja ei taida montaa osua syksyyn, saatika sitten minun harvoille oikeille vapaa päiville!

Viime yönä joukkueen saunaillasta ja bailabaila reissulta kotiutuessani pyöräilin Paviljongin pihan läpi kotiin ja huomasin Paviljongin ympäristön olevan täynnä kojuja. Keli oli tänään niin hyvä, että päätettiin Joonan kanssa lähteä katsomaan mitkä messut ja kojuviritelmät Paviljongilla tänään oli. Eksyttiin keskelle ihanaa Veen ja maan viljaa markkinoita. Olisin voinut ostaa markkinoilta vaikka mitä! Ihania mausteita ja kotimaisia hedelmiä oli mielin määrin ja paljon käsitöitä. Tarkoitus oli kiertää kojut pikaisesti, mutta jäätiin useaan otteeseen suustamme kiinni. Tämä ei haitannut lainkaan sillä ulkona oli lähes t-paitakeli ja aurinko porotti taivaan täydeltä. Ihana muikkujen ja muiden ruokien tuoksu täytti Paviljongin pihan ja ihmiset olivat iloisia ja pirteitä. Ei sitä voinut itsekään muuta kuin sortua markkinakahveihin! Kunnon sumpit ja muurikkalettu! Mikä voisi olla parempaa? No, eilinen joukkueen saunailta oli kyllä hyvä vastus.


Mukaan markkinoilta tarttui tälläinen valkosipuliletti



Kyllä, tämä oli yksi parhaista sumppihetkistäni.
Hieman jäi harmittamaan kun ei tullut mausteita tai chilikastikkeita ostettua. Ensi kerralla sitten. Mukaan markkinoilta lähti kyllä valkosipuliletti ja kyyhkys kaiverruksella varustettu voiveitsi. Nyt saunaan ja iltapalaa pitkän kaavan mukaan. Huomenna olisi tiedossa muutaman tunnin värikoulutus ja loppupäivä vapaata.

-Marika, pitkän viikonlopun viettäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3