sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Foliota huuliin

Pidin lupaukseni ja nautin sunnuntaista, en pitänyt kiirettä minnekään. Kerkesin silti tehdä vaikka ja mitä ja vielä olisi muutama laatutunti aikaa J:n kanssa kotosalla. Tai no tänään on sitä "laatuaikaa" kyllä vietetty enemmän tai vähemmän J: kanssa.  Ollaan vietetty oikein riemukerhosunnuntai, josta lisää ensi viikolla kuvien kera. Maininnan arvoinen on kuitenkin äskeinen Tourujoen luontopolkuretki, jossa J pääsi taas vauhtiin. Hetken aikaa tuolla sateessa rämpimisen jälkeen ajatukset oli jo melko vauhdikkaita:

J: Olisi hienoa päästä joskus oikeaan viidakkoon!!
M: En uskaltaisi.
J: No tottakai uskaltaisit! Sinä jos kuka menisit siellä joka paikkaan liaanilla!
M: :O
J: Ja ALAASTI!! :D
M: :DD

Kyllä muuten nauru raikasi. Tänään olen nauranut enemmän kuin moneen viikkoon. Eikä edes tämä taukoamaton sade voinut pilata päivääni.


Aamulla oli sininen hetki. Sen kunniaksi huulet saivat uuden värin Glitzy Lips - huulifoliolla! Olen viime keväänä hankkinut tämän sinisen huulifolion kynnet.com nettisivuilta (zunigablue sävy täältä). Tilasin sinisen värin GW- kisa työhöni ja nyt olen innostunut sitä käyttämään itsekin. Sävy on aika sähäkkä joten ei ihan arjessa ole tullut käytettyä. Aion tilata itselleni kyllä heleän pinkin jota voin käyttää arjessakin, sillä huuliofolio on ihan super kestävä! Ei tosiaan tarvitse lisätä päivän aikana, eikä jää lasin reunaan. Huulifolion laittaminen on helppoa (2 osaa: liima ja folio). Upean lopputuloksen saa kunhan antaa liiman kuivua hyvin, jotta folio tarttuu siististi.








LIPS THAT POP MAKE THE PARTY ROCK!

 
 Happy Sunday <3


-Marika

2 kommenttia:

  1. Sun kuvissa on ihana fiilis. Näissä tykkään erityisesti tosta kolmanneksi viimeisestä kuvasta! :)

    VastaaPoista

<3