lauantai 22. syyskuuta 2012

Old Old Jacket

Yksi työviikko taas takana. Yksi jalkapalloton viikko takana. Olo on hieman hassu. Tuntuu, että jotain puuttuu kun ei ole yhtenäkään päivänä pyöräillyt kentälle. Toisaalta olen nauttinut siitä, että ei ole tarvinnut aikatauluttaa päivää täysin työn ja treenien mukaan. Toisaalta ei aikaa ole ollut yhtään enempää kuin aiemminkaan. Viime viikolla sellaista rentoa oleskelu aikaa oli jopa enemmän kuin nyt! Kyllä sitä näköjään on hankala päästä pois aikataulutetusta elämäntyylistä jos siihen on vain oppinut. Huomenna aion ottaa rennosti, käydä fillarilla äidin luona ja nauttia syksystä! Vapaa päivä siis tiedossa, ai että nautin nyt tästä illasta ja huomisesta päivästä!

Syksyn kunniaksi värjäsin kulmani taas tummiksi. Viikon verran olen totutellut tummiin kulmiin ja on outoa kuinka ilmeikäs olen taas. Taidan käyttää kulmien kohottelua elehtemiseen aika paljon kun välillä oikein naurattaa  kuinka ilmeikästä meno on taas blondattuihin kulmiin nähden! Sopeutumisvaikeuksia on hieman ollut mutta nyt alan jo tottumaan tummaan. Joona tokaisi viikko sitten kulmistani, että "katsos neiti on taas kotona".

Huomaan syksyn tullen penkovani vanhoja vaatteita esiin ja löysin vanhan rakkauteni, sähäkän sinisen takkini! Olen ostanut takin jostakin alesta opiskelu aikoina, kolme neljä vuotta sitten, ja välillä kaivan tämän luottotakkini esiin. Nyt on sen aika! Ihana yhdistää tuohon valkoiseen mekkoon, joka on yksi tämän hetken suosikeistani ja on ollut postauksissa jo muutaman kerran esillä.


Takki en muista mistä kun olen leikannut lapun niskasta pois, koska se kutitti hirveästi :D, mekko Lindex, kengät Bianco






Happy Happy Saturday!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3