tiistai 11. syyskuuta 2012

Työystävät

Minulla on maailman parhaat työkaverit. Hirveän moni ei varmaan voi sanoa pitävänsä joka ikisestä työkaveristaan ja tulevansa kaikkien kanssa toimeen. Etenkään jos kaikki työkaverit ovat naisia. Minäpä voin! Välillä harmittelen kateellisena Joonalle joka opiskelee täyttä häkää, että jätin yliopistopaikkani ottamatta ja jatkoin vielä töitä. Tälläiset päivät mitä tänään taas oli töissä kääntävät harmituksen opiskelupaikan luovutuksesta pois.

Tänään oli pitkä työpäivä takana ja kassaa laskiessa tokaisin lettipäiselle työkaverilleni kuinka ei koskaan keritä tekemään toisillemme edes tehohoitoa. Tukkani on siinä kunnossa, että tippuu kohta päästä. No kuinkas ollakkaan lettipää oli samaa mieltä, että aikaa edellisestä tehohoidosta on jo tovi vierähtänyt joten jäimme vielä hoitamaan toistemme kuontalot kuntoon kaikessa rauhassa puoli yhdeksän jälkeen illalla! Kymmeneen asti siellä sitten hoidettiin toistemme hiuksia ja kerkesimme vaihtaa kuulumisia ilman kiirettä. Tälläisestä jää niin hyvä fiilis haipakka työpäivän jälkeen. Kai tämä on sitä arjen luksusta! Usein pienillä asioilla voi saada pahan mielen muuttumaan hyväksi. Tälläinen pieni juttutuokio rauhassa yhdistettyna hemmotteluun saa ihmeitä aikaan! Kiitos Anna <3

Kuvat eivät kyllä liity työkavereihin millään tapaa. Tai no, eiköhän tähän kuontaloon joka kuvassa näkyy ole jokainen heistä joskus saksia näyttänyt, tai vähintään niskavillat siistinyt ;)


Olen parin vuoden ajan ollut aivan hulluna Palmrothin kenkiin!
Pusakka ja koru Lindex, poolo H&M, farkut Garlings, kengät Pertti Palmroth

Kauniita unia,

-Marika

2 kommenttia:

  1. Kaulakoru! Voi meitä liinatukkia, silkkiä on kutrit ja hymy mitä levein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vaan hipelöinyt hiuksiani koko aamun! joico 4 step, I love it!!!

      Poista

<3