sunnuntai 9. syyskuuta 2012

En Kerro Omenoista

Aivan ihana viikonloppu takana vihreän jalkapalloperheen kanssa. Perjantaina bussimme keula suunnattiin kohti Oulua, josta lauantai aamuna matka jatkui kohti Rovaniemeä.  Matka Ouluun taittui huikean isojen keksien ja erilaisten pelien merkeissä. Meidän joukkue on täynnä niin mahtavia erilaisia persoonia, että on hankala edes tajuta kuinka monipuolinen ja viihdyttävä porukka on kasassa tälläisillä viikonlopun kestävillä reissuilla. Naurua ja hyvää mieltä riitti.  Illalla saavuttiin Ouluun ja loppu ilta menikin Suomi - Ranska pelin merkeissä. Lauantai aamuna hyvin nukutun yön ja kevyen aamureippailun jälkeen takaisin bussiin ja nenä kohti Rovaniemeä.  Oli Jyväskylän tytöllä olo kuin perinteisellä turistilla konsanaan kun bongailin bussista poroja. Niitä mennä vipelti tuolla pohjoisessa vähän väliä. Hassuja otuksia täytyy myöntää.

Peli pelattiin jo kello 15 ja RoPs:lla oli todella hyvä kenttä. Ei kenttä auttanut meitä kuitenkaan myllyttämään RoPs:ia ja häviöhän sieltä tuli, eikä keskiviikon voittokaan jaksanut piristää näin pitkän matkan matkustamisen jälkeistä tappiota. Itseltäni jäi pelin lopullinen tulos vielä hämäräksi kun kiireessä hyppäsin pelikaverin mukaan ambulanssiin. Tulipa nähtyä Rovaniemeä vielä ambulanssista apukuskin paikalta mukavan ambulanssisedän turisti höpinöiden saattelemana.  Muutaman tunnin sairaalareissun jälkeen alkoi paluumatka ja koko konkkaronkka saatiin kotiin sunnuntain puolella.

Paluu matka sujui naurun ja itkun sekaisissa tunnelmissa. Tuskin monikaan meistä välttyi kyyneliltä kun upea valmennustiimimme kertoi etteivät aio jatkaa joukkueemme parissa enää ensi kaudella. Jokainen lähtee omille teilleen kohti uusia haasteita tai vanhojen harrastusten pariin. Haikeaa kuultavaa tämä oli, niin mahtavasti ja hyvällä ammattitaidolla ovat hommansa joukkuuen parissa hoitaneet. Ikävä tulee varmasti kaikille, vaikka sitä ei olisi viime talven tappotreeneissä uskonutkaan!

Vielä olisi yksi sarjapeli jäljellä, mutta nyt tähän tekstiin on helppo lisätä kiitokset kuluneesta kaudesta koko vihreälle perheelle ja erityisesti valmennustiimille, nauttikaa uusista haasteistanne! Viimeinen sarjapeli pelataan ensi lauantaina kotiotteluna. Eiköhän pelata sellaisella apinan raivolla ja näytetään mitä osataan, haetan se voitto kotiin hienon kauden kunniaksi!

Harmikseni kamera ei mahtunut mukaan kaikkien pelivarusteiden lisäksi, mutta  kännykästäni löytyi pari kuvaa matkalta, ei valitettavasti kuitenkaan itse pelistä.


SKIB-PO!!

Lakanat voi vaihtaa myös hankalalla tavalla, vai mitä Young Salmon?

Eräs pakeistamme tykkää yllätyksistä. Tällä kertaa saimme koko joukkue yllätyskeksit. :)


 Nautitaan vielä ensi lauantaina viimeisestä pelistä tällä porukalla!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3