torstai 14. huhtikuuta 2016

JAETTUNA VIELÄ PAREMPAA

Minulla on ollut ilo saada muutama kyläilijä Suomesta tänne viihdyttämään minua. Nautin täällä asumisesta yksin, ja voin hyvillä mielin lähteä päiväksi Firenzeen tai ottaa auton alle ja tutustua uuteen kaupunkiin. Mutta onhan tälläiset asiat paljon ihanampia kun voi jakaa nämä kokemukset muiden kanssa. Saa hämmästellä yhteen ääneen kauniita tai outoja asioita, nauttia ruuasta, antaa viinin virrata ja valvoa myöhään nauraen äänensä käheäksi. Tulen muistamaan täällä Italiassa oleskeluni ajalta monia ihania hetkiä, mutta ennen kaikkea tulen muistamaan monta ihanaa ystävien kanssa jaettua hetkeä. Kyllä se auringonlasku Firenzessä on kaksinverroin mukavampaa ystävän ja halvan proseccon kanssa! On ollut ilo saada näyttää omia lempipaikkojani täällä ja vastapalvelukseksi olen saanut kaipaamiani herkkuja Suomesta. Loistava diili mielestäni.



Photo: Tommaso Iorio














Kiitos Irina & Paavo kun kävitte täällä minua moikkaamassa alkuvuodesta.  Hymyillen muistelen sitä kun Kristan kanssa valloitettiin Firenzen yöelämää, ehkä myös Panzanonkin.. Kiitos rakkaat olette korvaamattomia! <3

Muutaman viikon päästä saan ihanan Riikan tänne <3 Takuuvarmasti hyvää treeniseuraa tiedossa, mutta enköhän saa myös Riikan unohtamaan hetkeksi sen treenaamisen vakavuuden kun ojennan lasillisen hyvää viiniä ja tarjoan mahdollisuuden nähdä todellisen Toscanan auringon.


-Marika

2 kommenttia:

<3