maanantai 11. huhtikuuta 2016

HEDELMÄÄ SIELLÄ JA HEDELMÄÄ TÄÄLLÄ

Mmmmmm, tämän hetken ultimaattinen lemppari välipalani, aamupalani, yöpalani tai mikä tahansa pala ( okei nyt ei kuitenkaan puhuta siitä haukkarista, pysytään ruuassa ;) ) on tämä ihana hedelmäherkku. Jo jonkin aikaa somen ihmeellisessä maailmassa on pyörinyt mitä upeamman näköisiä smoothie bowleja! Pakko oli itsekin testata kun täällä Italiassa hedelmät ovat niin hyviä ja helposti saatavilla. Nyt kun olen näiden smoothiekulhojen makuun päässyt niin en aio tänä kesänä muuta syödäkään, voi pojat! Haalin torilta tai hedelmäkaupasta aina monenlaisia hedelmiä, joten on ihana kun voin käyttää näissä kulhoissa useampia hedelmiä! Tästä ohjeesta voisi syödä hyvin kaksikin, mutta minulla on aina nälkä ja syön kuin hevonen, joten big girl, big bowl! Mitä tämä minun "kaksiosainen" smoothie bowlini sitten sisältää?

Smoothiekulho isoon nälkään

Osa 1
1 1/2 jäädytettyä banaania
1/2 avokado
maun mukaan maca jauhetta
loraus soijamaitoa

Osa 2
12 jäädytettyä mansikkaa
maun mukaan chian siemeniä
loraus sitruunamehua
maun mukaan mintun lehtiä

Sitten vain blenderi pyörimään! Chian siemenet lisäsin mansikoiden joukkoon vasta blendaamisen jälkeen!

Kaada molemmat seokset isoon kulhoon ja heitä päälle tuoreita mansikoita, manteleita sekä bee pollenia (mehiläisten siitepölyä).  Okei, jos niitä mintun lehtiä on ylimääräisiä, voi visuaalisuuden vuoksi lisätä vielä pari mintun lehteäkin!

Buon appetito!







Päivästä riippuen täällä voi lämpötilat nousta jopa hellelukemia hipomaan. Siispä olen joutunut miettimään nesteytysasioita taas tarkemmin. Kerta minulla usein on minttua ja sitruunaa saatavilla niin kiva piristys normi tai kuplaveteen on lisätä hieman sitruunaa ja minttua! Kivan raikasta! Itse en ole mikään mehujen tai limsojen käyttäjä niin tämä on meikäläisen kesävakkari! Okei pakko myöntää että aamuisin puristan itse appelsiinimehuni, joten taisin juuri valehdella teille ;)

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3