sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

PAIKALLISTA URHEILUA - SVEITSI OSA 3

Tykkäättekö reissussa ollessanne käydä vilkaisemassa millaiselta paikallinen urheilu näyttää? Minusta on kiva yhdistää perinteisten turistikohteiden lisäksi lomaan vähän urheiluakin. On tosi kiva pystyä reissussa tekemään itse jokin treeni, mutta tällä kertaa en tarkoita urheilulla omaa treenaamista vaan esimerkiksi paikallista futismatsia yms. Me kävimme Sveitsissä katsomassa kaksi miesten salibandyn playoff-matsia ja vilkaisimme myös miltä naisten lentopallo näytti. Kivaa vaihtelua perus turistihommille tämä urheilun seuraaminen. Tällä reissulla säbän seuraaminen oli vielä erityisen kivaa, sillä olimme katsomassa ystävän matsia. Emme siis pelkästään vaan tsekanneet paikallisen säbämatsin fiilistä vaan saimme oikeasti kannustaa tuttua pelaajaa tärkeissä peleissä. Tottakai puimme kaikki mahdolliset joukkuueen värejä tukevat vaatteet päällemme ennen peliin lähtöä, kunnon fanitouhuilua tälläisen olla pitää!  Tällä kertaa ei kuitenkaan riittänyt että tulimme Suomesta asti Sveitsiin kannustamaan Jannea, sillä Ad Astra Sarnenin pelit päättyivät näihin matseihin. 

Minä olen varmaankin ystävieni mielestä raivostuttavaa matka seuraa, sillä kannan kameraa joka paikkaan mukanani ja rämmin pitkin ojia kuvaten jokaisen pienenkin kiven ja kannon reissulla. Jos järkkäri ei mahdu mukaan niin vähintäänkin GoPro on messissä missä liikunkin! Tälläkin reissulla sain kuulla useaan otteeseen ystäviltä, että "NAPPI MUA NOLOTTAA!" :D Itse en osaa enää pitää kameran käyttöä outona. Rakastan katsella valokuvia reissulta jälkeenpäin. Ihania ja siistejä muistoja! Toivottavasti kaverit arvostatte mun kaikissa ojissa konttaamista näin reissun jälkeen kun saatte reissukuvat muistoksi itsellenne ;) Tämä minun kamera intoni voisi toki olla vielä pahempaakin, voisin pahimmassa tapauksessa kuvailla heinän varsia ojan puolella vaikka pikku hiprakassa! Se jos mikä olisi jo sellaista, että saisin varmaankin jatkossa reissata yksin. Eli siis kiitos ja anteeksi ystävät hyvät <3

Urheilua ja fondueta! Täydellistä ajanvietettä reissussa ja hyvässä seurassa!





Sveitsin reissultani on tänne blogiin tulossa vielä ainakin Alppimaisemia ja videon tynkää pienestä sporttihurjastelusta! Kyseessä ei kuitenkaan ole laskettelu!

-Marika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3