perjantai 20. maaliskuuta 2015

SVEITSIN MATKAN ALOITTELUA

Upeasta matkasta Sveitsiin hyvässä seurassa on nyt toivuttu ja kotiuduttu. Reissu onnistui kaikinpuolin huikean hyvin ja meidän reissupoppoo toimi loistavasti yhteen.  Aloitan tämän Sveitsipostaustulvani vähän kevyemmällä matskulla ( tämä eka mesta keventi minun lompakkoani myös aika hurjalla summalla. )

Saavuimme torstaina kolmen hujakoilla Zurichin lentokentälle, jossa meitä vastassa odotteli meidän pikkiriikkinen Elviirimme. Hyppäsimme porukalla autoon ja suuntasimme auton keulan kohti Sachelsnia, jonne oli noin tunnin ajomatka. Emme juurikaan olleet suunnitelleet reissullemme järisyttäviä aikatauluja, mutta yksi harvoista suunnitelluista jutuista oli juuri tämän automatkan varrella. Teimme pienen välipysähdyksen Adidaksen outletmyymälään, Chamissa, keski-sveitsissä. Voi pojat tämä mesta oli minun taivaani!

Pankkitilini lukemat kertoi minun lähestulkoon tyhjentäneeni koko kaupan, mutta eihän treenivaatteita vain voi olla liikaa? No täytyy myöntää, että mukaan tarttui kyllä muutakin kuin treenikamaa.



Voitte arvailla lähtivätkö nämä Rita Ora-malliston vaatteet minulle matkaan ;)





Tälläinen kevyt aloitus siis Sveitsin reissulla. Varautukaa lukemaan vielä muutama lisäpostaus Sveitsin kuulumisia!  Jos reissaat Sveitsissä ja Adidas on lempivaatemerkkejäsi niin tämä pulju kannattaa tsekata!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3