tiistai 10. maaliskuuta 2015

TALVISTA TREENIVIDEOTA

Olen täällä blogin puolella maininnutkin jo useampaan kertaan, että jotain kivaa olisi tiedossa. Videoteaserin heitinkin jo tänne jokunen tovi sitten. Nyt on vihdoin koittanut se hetki kun julkaisen  Riikan kanssa toteutetun talvitreenivideon! Video tehtiin yhteistyössä  Tafferin ja Jookos Communicationin kanssa. Videon kuvauspäivä oli helmikuun parhaimpia ja aurinko paistoi kirkkaana ja jopa lämmitti! On meillä Suomessa vain makeat puitteet, huh huh!

Päivän treenimme oli tarkoitus olla melkoisen räjähtävä. Valitsimme siis treeniimme simppeleitä liikkeitä, jotka oli tarkoitus suorittaa hyvin ja räjähtävästi. Lumihanki sprintti oli kyllä oma suosikki tässä treenissä! Sprintti oli pakko vetää kovaa, koska hanki upotti hurjasti. Olisi ollut melko raskasta painaa hölkällä eteenpäin hangessa, oli siis pakko spurtata! Treenissä tärkeää oli myös hyvä palautusaika kierrosten välissä, jotta saadaan oikea hyöty treenistä.

Talvitreeni:

 

 4 kierrosta


 20 m juoksua
15 kahvakuula heilautusta @12kg
20 m juoksua
10 thrusteria @27kg

(toinen parista tekee thrustereita kun toinen heilauttaa kuula ja juoksut suoritetaan ristiin)

Jokaisen kierroksen välissä 2 min tauko


Vink vink, klikkaa video auki youtuben kautta jos haluat katsoa videon parempi laatuisena! :)
Superit kiitokset vielä Joonalle, joka hoiti videon musapuolen ja editoinnin! Kiitos myös koko kuvausporukalle huipusta päivästä ja hyvästä duunista!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3