tiistai 13. toukokuuta 2014

TÄMÄN VUODEN EKA FLYBOARD-POSTAUS!!

HEIHEIHEIIII! Vihdoin alkaa minun todellinen kesäfiilis nostamaan päätään ja sydän hakkaamaan kuin viidakkorumpu. Sunnuntaina oli nimittäin koko pitkän talven jälkeen ensimmäinen mahdollisuuteni päästä kylmään veteen flyboard jalkojeni alla. Jännitti niin vietävästi, koska edellinen lentokertani oli syyskuussa. Jännitys oli turhaa sillä ilmaan päästiin tuttuun tapaan. Kylmää kyytiä tämä olisi näissä Suomen vielä toistaiseksi kylmissä vesissä ollut pelkällä märkäpuvullani, mutta onneksi sain lainaan kuivapuvun, joten kylmyys ei ollut ongelma.

Nyt kun meillä on tänä kesänä oma GoPro käytössä, voin luvata, että blogin puolelle tulen tykittämään videota myös tästä kesäharrastuksestani! Tänään ei videota ole luvassa, joten uusille lukijoilleni pieni info mitä tämä kesäharrastukseni on. Lyhyesti sanottuna siis tähän lajiin tarvitaan vesiskootteri, superisti paloletkua ja flyboardlauta. Vesiskootteri nostaa vettä voimalla paloletkuun, joka on kiinni vesiskootterissa ja letkun toisessa päässä on kiinni flyboardlauta. Tarkoituksena on tehdä temppuja ilmassa lentäen tai vedessä sukeltaen.

Flyboard Avataaran facebooksivuilla on kilpailu, jossa voit voittaa itsellesi ilmaisen lennon! Käykäähän kurkkaamassa TÄÄLTÄ!





Kohta tätä lajia voi tulla kokeilemaan taas Jyväskylän satamaan! Tulkaahan moikkaamaan, jos näette minua siellä ;)

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3