torstai 22. toukokuuta 2014

Jalkapallokausi on startattu

Muutama viikko taaksepäin pyörähti meidän vihreän perheemme sarjapelit naisten kakkosdivarissa käyntiin. Kaksi peliä on nyt alla ja molemmista näistä kotikentillä pelatuista peleistä on voitot napattu. Eli tuloksellisesti kausi on pyörähtänyt nätisti käyntiin. Viime viikonlopun peli jopa niinkin nätein numeroin kuin 7-0 voitto meille jypsyköille FC Espoosta. Pelillinen puoli on tosin asia erikseen. Avausottelu oli jo mukavan näköistä pelaamista, mutta viime viikonlopun peli ei pelillisesti ollut vihreän perheemme parhaimmistoa, mutta voitto on voitto oli maalit sitten räkämaaleja tai ei ;). Tulevana sunnuntaina suuntaamme bussin keulan kohti Kouvolaa ja saamme vastaan vanhan tutun joukkuuen Kouvolan Sudet. Tiukkaa vääntöä tiedossa ja toivottavasti palaamme kotiin kolme pistettä taskussa.

Loukkasin alkuviikolla futistreeneissä hieman huolimattoman alkulämpän takia  (tästä saan syyttää itseäni ) oikean pakarani. Nyt ei auta muu kuin ottaa loppuviikko rennosti ja parannella pakaraa, jotta sunnuntaina olisin täydessä pelikunnossa. Sunnuntaita odotellessa siis! Lue joukkueemme ennakko tulevasta pelistä TÄSTÄ!

Vaikka ajatukset pyörivätkin jo sunnuntain pelissä niin tässä olisi kuitenkin hieman kuvamateriaalia viime viikonlopun pelistä Espoota vastaan.









Jos jotakuta teistä kiinnostaa tulla paikanpäälle katsomaan meidän jypsyköiden peliä niin seuraava kotiottelu Jyväskylässä olisi torstaina 29.5 klo 16, Viitaniemen uudella tekonurmella!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3