tiistai 20. toukokuuta 2014

MUMMIN KAAPILLA

Nyt kun kelit ovat olleet suotuisia liikunnalle, on pakko sanoa että urheiluvaatteet on tullut vedettyä päälle usein. Joka päivä vedän jalkaani joko jumppatrikoot tai futisshortsit. Jos joku lukijoista kuitenkin ajattelee, että heilun nykyään vain ja ainoastaan urheiluvaatteissa niin mennään metsään ja pahasti. Työni kun on sellaista, että pomoni käännyttäisi minut varmaan ovelta pois jos yrittäisin aina tulla urheiluvaatteissa töihin. Eli siis päivittäin joudun kuitenkin miettimään mitä laitan päälleni ja kuinka tukkani on, vaikka kelit houkuttelisivat ulos urheilun pariin heti töiden jälkeen. Blogin puolella siis asukuvat ovat jääneet vähemmälle, kun urheilu on vienyt voiton kamerasta näin alkukesästä! Parannan tapani ja kaivan järkkärin useammin esille.

Nyt esittelyyn pääsee tämän hetken ykkösvaatteeni, jonka sain äitienpäivänä mummini vaatekaapista! Tämä takki on paras löytöni aikoihin! Mätsää muuten kivasti meikäläisen mintunvihreään (joku sanoi myös turkoosiksi ) fledaan. Muistan muutama vuosi takaperin kyselleeni äidiltäni, että onko hänellä tallessa vielä se oranssi tuulitakki, joka oli äidin päällä minun lapsuuskuvissa 90-luvulla. Äiti ei muistanut minne takki on joutunut ja oletti heittäneensä sen kirpparille tai roskiin. Yllätys odotti minua kun vein mummin luona koristeita yläkerran kaappiin säilöön ja siellä tämä äitini vanha takki roikkui mummin takkien seassa! Äiti oli pistänyt hyvän kiertämään ja antanut takin mummille vuosia sitten. Takki lähti heti päälleni ja kipaisin alakertaan mummin luokse hihkuen onnesta ja ylistäen takkia. Mummi sanoi, ettei ole enää hetkeen käyttänyt takkia ja luovutti takin minulle. Täydellinen löytö mummin kaappien kätköistä!

// Takki Mummiltani / Toppi Vila / Housut & Arskat Lindex / Kengät Urban Outfitters /







 Mitäs mieltä olette meikäläisen minttuhiuksista? Hiukseni ovat vihdoin kasvaneet ja olen tykännyt pitää niitä auki enemmän.

-Marika

2 kommenttia:

  1. Hiukset on ihanat ja takki ihan huikee!!!! Sopii tosiaan vielä hiustenkin väriin hih :--)

    VastaaPoista

<3