tiistai 20. toukokuuta 2014

FLYBOARDVIDEOMATSKUA

Riipaisimme Joonan kanssa kasaan pienen pätkän videota tämän vuoden ekasta flaikkupäivästä. Nyt on jo muutamat kerrat lennetty ja kelitkin ovat alkaneet parantua HUOMATTAVASTI tästä parin viikon takaisesta testailupäivästä. Vesi oli viime viikonloppuna jo selkeästi lämpimämpää kuin viime kerralla, joten sormet eivät tällä kertaa olleet kohmeessa . En siltikään vielä nauttisi lentämisestä jos pitäisi mennä ilman kuivapukua veteen. Onneksi Flyboard Avataara investoi tänä vuonna kuivapukuihin!

 Jos säät jatkuvat tälläisenä niin kohta pääsen lentämään kesäisimmillä varusteilla! Pitkään mietin, että millä aion ensi kesänä lentää, jos en aio koko kesää painaa märkäpuvulla (hidasta vetää pukua päälle ja pois vähän väliä. Taidan olla malttamaton :D ), ja päädyin Niken urheiluliiveihin ja minnareihin. Paketti uusia Niken kamoja kivoissa väreissä kolahti tänään postilaatikosta. Bikinit eivät todellakaan pysyisi tässä menossa mukana!

Kurkatkaahan videota ja tulkaa itsekin kokeilemaan Jyväskylän satamaan tätä vauhdikasta ja märkää lajia!


Onneksi kesäkelit saapuivat kun videolla sää oli vielä hyvinkin kehnoa. Seuraavat videot ovat takuulla täynnä kesätunnelmaa!

-Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3